halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Empanadas, czyli "pierogi" w klimacie latino – według Jurka Sobieniaka. W międzynarodowym wydaniu
halo tu kuchnia

Empanadas, czyli "pierogi" w klimacie latino – według Jurka Sobieniaka. W międzynarodowym wydaniu

Indyjskie kuzynki pierogów w odchudzonej wersji, czyli pieczone samose według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Indyjskie kuzynki pierogów w odchudzonej wersji, czyli pieczone samose według Jurka Sobieniaka

(Prawie) polskie pierogi z azjatyckim twistem. Fantazja czy klasyka?
halo tu kuchnia

(Prawie) polskie pierogi z azjatyckim twistem. Fantazja czy klasyka?

Shōyu-rāmen z domowym chāshū, czyli esencja japońskiej kuchni w interpretacji Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Shōyu-rāmen z domowym chāshū, czyli esencja japońskiej kuchni w interpretacji Mateusza Gesslera

Chirashi-zushi, czyli sushi w... bowlu. Z ikrą (dosłownie tudzież w przenośni), łososiem i tuńczykiem
halo tu kuchnia

Chirashi-zushi, czyli sushi w... bowlu. Z ikrą (dosłownie tudzież w przenośni), łososiem i tuńczykiem

Japońskie trójkąty szczęścia, czyli onigiri z tuńczykiem i inwencją Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Japońskie trójkąty szczęścia, czyli onigiri z tuńczykiem i inwencją Mateusza Gesslera



Szpinakowa uczta... na słodko. Zielona (i potrójna) odpowiedź na "leśny mech"
halo tu kuchnia

Szpinakowa uczta... na słodko. Zielona (i potrójna) odpowiedź na "leśny mech"

Maltański miszmasz kulinarny, czyli "wyspa rycerzy" od (międzynarodowej) kuchni
halo tu kuchnia

Maltański miszmasz kulinarny, czyli "wyspa rycerzy" od (międzynarodowej) kuchni

płatna współpraca
Wytrawne muffiny maślane z curry i szarpaną wieprzowiną
halo tu kuchnia

Wytrawne muffiny maślane z curry i szarpaną wieprzowiną

​Muffiny inaczej - wykorzystasz gotowane ziemniaki i płatki owsiane
halo tu kuchnia

​Muffiny inaczej - wykorzystasz gotowane ziemniaki i płatki owsiane

Dziś Światowy Dzień Muffina. ​Jurek Sobieniak proponuje szybkie i puszyste muffiny cytrynowe z kremem
halo tu kuchnia

Dziś Światowy Dzień Muffina. ​Jurek Sobieniak proponuje szybkie i puszyste muffiny cytrynowe z kremem

Kulinarna gra zespołowa. Salmon en croûte w wersji Cezarego i Joanny Trybańskich
halo tu kuchnia

Kulinarna gra zespołowa. Salmon en croûte w wersji Cezarego i Joanny Trybańskich

Na co dzień – NBA, po godzinach – cucina italiana. Tagliatelle z krewetkami z przepisu Trybańskich
halo tu kuchnia

Na co dzień – NBA, po godzinach – cucina italiana. Tagliatelle z krewetkami z przepisu Trybańskich

Polska odpowiedź na apple pie, czyli klasyczna szarlotka według Trybańskich
halo tu kuchnia

Polska odpowiedź na apple pie, czyli klasyczna szarlotka według Trybańskich

Włoska buntowniczka, czyli "pizza"... na słodko. Nietypowa propozycja Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Włoska buntowniczka, czyli "pizza"... na słodko. Nietypowa propozycja Ewy Olejniczak

Klasyczna napoletana w domowych warunkach. Przepis twórcy... najlepszej pizzy świata
halo tu kuchnia

Klasyczna napoletana w domowych warunkach. Przepis twórcy... najlepszej pizzy świata

Margherita, czyli królewska pizza bez królewskiej historii. Receptura idealna według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Margherita, czyli królewska pizza bez królewskiej historii. Receptura idealna według Ewy Olejniczak

Pyszna i pożywna kolacja w 20 minut. Tortilla w 3 wydaniach - z mięsem, wege i w morskich klimatach
halo tu kuchnia

Pyszna i pożywna kolacja w 20 minut. Tortilla w 3 wydaniach - z mięsem, wege i w morskich klimatach

płatna współpraca
Zapiekanka Bella Italia: włoskie danie w kilka chwil
halo tu kuchnia

Zapiekanka Bella Italia: włoskie danie w kilka chwil

Rzodkiewka nie tylko do kanapek. Te wiosenne dania zachwycają smakiem i prostotą
halo tu kuchnia

Rzodkiewka nie tylko do kanapek. Te wiosenne dania zachwycają smakiem i prostotą

Ma dużo witamin i działa antyrakowo. Z tego chrupiącego warzywa przygotujesz genialną sałatkę
halo tu kuchnia

Ma dużo witamin i działa antyrakowo. Z tego chrupiącego warzywa przygotujesz genialną sałatkę

Carne salada w pół godziny, czyli wołowina po trydencku w wersji ekspresowej
halo tu kuchnia

Carne salada w pół godziny, czyli wołowina po trydencku w wersji ekspresowej

Panino con speck e formaggio, czyli smak alpejskich hal i weneckich serowarni w jednym. Według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Panino con speck e formaggio, czyli smak alpejskich hal i weneckich serowarni w jednym. Według Jurka Sobieniaka

Włoski Trydent na polskim talerzu, czyli smacafam według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Włoski Trydent na polskim talerzu, czyli smacafam według Jurka Sobieniaka

Saltimbocca alla romana secondo Ewa Olejniczak, czyli cielęcina po rzymsku inaczej
halo tu kuchnia

Saltimbocca alla romana secondo Ewa Olejniczak, czyli cielęcina po rzymsku inaczej

Włoska mozzarella w niewłoskiej odsłonie – otoczona bazyliowym twistem. Receptura Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Włoska mozzarella w niewłoskiej odsłonie – otoczona bazyliowym twistem. Receptura Ewy Olejniczak

Wiosenny obiad według Ewy Wachowicz. Skuś się na aromatyczną kaszę gryczaną z nowalijkami
halo tu kuchnia

Wiosenny obiad według Ewy Wachowicz. Skuś się na aromatyczną kaszę gryczaną z nowalijkami

Najbardziej wiosenna ze wszystkich zup. Zielony krem z przepisu Ewy Wachowicz zrobisz w 20 minut
halo tu kuchnia

Najbardziej wiosenna ze wszystkich zup. Zielony krem z przepisu Ewy Wachowicz zrobisz w 20 minut

​To śniadanie aż chce się celebrować. Zielona szakszuka z awokado w przepisie Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

​To śniadanie aż chce się celebrować. Zielona szakszuka z awokado w przepisie Ewy Wachowicz

Samo zdrowie na talerzu. Kasza jaglana w trzech odsłonach na smaczny i lekkostrawny obiad w pół godziny
halo tu kuchnia

Samo zdrowie na talerzu. Kasza jaglana w trzech odsłonach na smaczny i lekkostrawny obiad w pół godziny

W PRL nie kojarzył się najlepiej. Dziś kotlet pożarski wraca na nasze stoły w najlepszym wydaniu
halo tu kuchnia

W PRL nie kojarzył się najlepiej. Dziś kotlet pożarski wraca na nasze stoły w najlepszym wydaniu

Ziemniaczana historia Irlandii, czyli o Zielonej Wyspie od kuchni
halo tu kuchnia

Ziemniaczana historia Irlandii, czyli o Zielonej Wyspie od kuchni

Kuřecí řízek v těstíčku, czyli czeski kuzyn… kuzyna polskiego schabowego. Z przepisu Lenki Klimentovej
halo tu kuchnia

Kuřecí řízek v těstíčku, czyli czeski kuzyn… kuzyna polskiego schabowego. Z przepisu Lenki Klimentovej

Knedlíčky s jahodovou omáčkou, czyli smak czeskiego dzieciństwa z truskawką (nie jagodą) w roli głównej
halo tu kuchnia

Knedlíčky s jahodovou omáčkou, czyli smak czeskiego dzieciństwa z truskawką (nie jagodą) w roli głównej

Smažený sýr s hranolky, czyli najpopularniejszy czeski comfort food. Według Lenki Klimentovej
halo tu kuchnia

Smažený sýr s hranolky, czyli najpopularniejszy czeski comfort food. Według Lenki Klimentovej

Cannoli siciliani. Południowowłoska duma, w której zakochał się świat
halo tu kuchnia

Cannoli siciliani. Południowowłoska duma, w której zakochał się świat

Pasta alla Norma, czyli bakłażanowa symfonia smaku prosto z sycylijskiej Katanii. Według Stefano Terrazzino
halo tu kuchnia

Pasta alla Norma, czyli bakłażanowa symfonia smaku prosto z sycylijskiej Katanii. Według Stefano Terrazzino

Parmigiana di melanzane. Sycylijska klasyka w wykonaniu równie sycylijskiego Stefano Terrazzino
halo tu kuchnia

Parmigiana di melanzane. Sycylijska klasyka w wykonaniu równie sycylijskiego Stefano Terrazzino

  • Poprzednia
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt