halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Pomysłowa przekąska na imprezę. Skuś się markizy z chorizo i kaszanki według przepisu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Pomysłowa przekąska na imprezę. Skuś się markizy z chorizo i kaszanki według przepisu Jurka Sobieniaka

Kaszanka w nowoczesnym wydaniu: zapiekana z boczkiem, winogronami i sosem klonowym
halo tu kuchnia

Kaszanka w nowoczesnym wydaniu: zapiekana z boczkiem, winogronami i sosem klonowym

Takich burgerów jeszcze nie jadłeś. To prawdziwa uczta dla podniebienia
halo tu kuchnia

Takich burgerów jeszcze nie jadłeś. To prawdziwa uczta dla podniebienia

Polędwiczka na selerowym purée – z aksamitnym sosem pieprzowo-truskawkowym. Przepis Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Polędwiczka na selerowym purée – z aksamitnym sosem pieprzowo-truskawkowym. Przepis Ewy Olejniczak

Pomidory, chili i... truskawki – w jednej misce. Zupa-krem według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Pomidory, chili i... truskawki – w jednej misce. Zupa-krem według Ewy Olejniczak

Śniadanie z truskawką w roli głównej, czyli pancakes i koktajl z chia według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Śniadanie z truskawką w roli głównej, czyli pancakes i koktajl z chia według Ewy Olejniczak



Koniec ery karkówkowo-kiełbasianej. Pięć grillowych propozycji, które nie ociekają tłuszczem
halo tu kuchnia

Koniec ery karkówkowo-kiełbasianej. Pięć grillowych propozycji, które nie ociekają tłuszczem

W świecie słonej iluzji, czyli o mitach kolorowej soli, nieprawdziwych Himalajach i wyjątkowo udanym marketingu
halo tu kuchnia

W świecie słonej iluzji, czyli o mitach kolorowej soli, nieprawdziwych Himalajach i wyjątkowo udanym marketingu

Pożywny obiad w 20 minut. Pyszny i lekko pikantny makaron w azjatyckich klimatach
halo tu kuchnia

Pożywny obiad w 20 minut. Pyszny i lekko pikantny makaron w azjatyckich klimatach

Bardziej chrupiące niż placki ziemniaczane. Idealne na szybki obiad lub pożywną kolację
halo tu kuchnia

Bardziej chrupiące niż placki ziemniaczane. Idealne na szybki obiad lub pożywną kolację

Wiosenny detoks w misce. Skuś się na pyszny i bardzo zdrowy krem ze szczawiu
halo tu kuchnia

Wiosenny detoks w misce. Skuś się na pyszny i bardzo zdrowy krem ze szczawiu

płatna współpraca
Beza z bitą śmietanką, truskawkami i listkami mięty – wykwintny deser z kilku składników
halo tu kuchnia

Beza z bitą śmietanką, truskawkami i listkami mięty – wykwintny deser z kilku składników

Nowalijkowy (i jogurtowy) chłodnik. Majowa klasyka w wersji Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Nowalijkowy (i jogurtowy) chłodnik. Majowa klasyka w wersji Ewy Olejniczak

Wiosna według Ewy Olejniczak, czyli duet szparagowo-jajeczny i sauce hollandaise
halo tu kuchnia

Wiosna według Ewy Olejniczak, czyli duet szparagowo-jajeczny i sauce hollandaise

Przepis na tort komunijny z lekkim kremem na bazie serka mascarpone z czekoladą
halo tu kuchnia

Przepis na tort komunijny z lekkim kremem na bazie serka mascarpone z czekoladą

Obłędnie smaczne tiramisu pistacjowe - idealny deser do kawy lub herbaty
halo tu kuchnia

Obłędnie smaczne tiramisu pistacjowe - idealny deser do kawy lub herbaty

Włoska kuchnia z nowoczesnym twistem: risotto z prosecco, krewetkami i pistacjami
halo tu kuchnia

Włoska kuchnia z nowoczesnym twistem: risotto z prosecco, krewetkami i pistacjami

Czas na włoską przekąskę. Skuś się na pyszne rustico z mortadelą, pistacjami i burratą
halo tu kuchnia

Czas na włoską przekąskę. Skuś się na pyszne rustico z mortadelą, pistacjami i burratą

 Idealne na grilla (i nie tylko). Wypróbuj ziołowy sos chimichurri i orzeźwiającą salsę
halo tu kuchnia

Idealne na grilla (i nie tylko). Wypróbuj ziołowy sos chimichurri i orzeźwiającą salsę

Grillowy hit. Rozpływające się w ustach żeberka z pyszną pastą fasolową
halo tu kuchnia

Grillowy hit. Rozpływające się w ustach żeberka z pyszną pastą fasolową

Soczysta i świetnie doprawiona karkówka z grilla według przepisu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Soczysta i świetnie doprawiona karkówka z grilla według przepisu Jurka Sobieniaka

Orzeźwiająca sałatka ziemniaczana na grilla. W wersji wege i z mięsem
halo tu kuchnia

Orzeźwiająca sałatka ziemniaczana na grilla. W wersji wege i z mięsem

​"Jadalne berła" europejskich stołów, czyli cesarsko-królewska historia szparagów
halo tu kuchnia

​"Jadalne berła" europejskich stołów, czyli cesarsko-królewska historia szparagów

Szybkie placuszki z cukinii według przepisu Ewy Wachowicz. Obiad w 20 minut
halo tu kuchnia

Szybkie placuszki z cukinii według przepisu Ewy Wachowicz. Obiad w 20 minut

Prawdziwa uczta dla wegetarian (i nie tylko). Grillowana cukinia z halloumi i grillowane pieczarki z gorgonzolą
halo tu kuchnia

Prawdziwa uczta dla wegetarian (i nie tylko). Grillowana cukinia z halloumi i grillowane pieczarki z gorgonzolą

Dodaj smaku letnim potrawom. Skuś się na pyszne dipy i sosy do dań z grilla
halo tu kuchnia

Dodaj smaku letnim potrawom. Skuś się na pyszne dipy i sosy do dań z grilla

4 propozycje na rodzinny obiad z grilla. Aromatyczny kurczak, pyszne polędwiczki i krewetki z ananasem i kolendrą
halo tu kuchnia

4 propozycje na rodzinny obiad z grilla. Aromatyczny kurczak, pyszne polędwiczki i krewetki z ananasem i kolendrą

Być może to najlepsze frytki na świecie. Belgijskie, z tradycyjnym sosem samurai
halo tu kuchnia

Być może to najlepsze frytki na świecie. Belgijskie, z tradycyjnym sosem samurai

Idealny tatar według Mateusza Gesslera - również w wersji na ciepło
halo tu kuchnia

Idealny tatar według Mateusza Gesslera - również w wersji na ciepło

Wiosna na talerzu, czyli krem ze szparagów po francusku
halo tu kuchnia

Wiosna na talerzu, czyli krem ze szparagów po francusku

Po trzykroć mleczny pudding z wiekami historii w tle. Ryżowy deser z przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Po trzykroć mleczny pudding z wiekami historii w tle. Ryżowy deser z przepisu Ewy Wachowicz

Orkiszowy chleb (i to bez zakwasu), czyli powrót do źródeł w wersji Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Orkiszowy chleb (i to bez zakwasu), czyli powrót do źródeł w wersji Ewy Wachowicz

Polędwica z dorsza w nietuzinkowym pesto, czyli parowana innowacja według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Polędwica z dorsza w nietuzinkowym pesto, czyli parowana innowacja według Ewy Wachowicz

Parówkowe vademecum. Jak cesarskie kiełbaski stały się wnętrzem hot doga i dlaczego od zawsze przyrządzamy je źle
halo tu kuchnia

Parówkowe vademecum. Jak cesarskie kiełbaski stały się wnętrzem hot doga i dlaczego od zawsze przyrządzamy je źle

Nie tylko na grilla. Co jeszcze można zrobić z sera halloumi?
halo tu kuchnia

Nie tylko na grilla. Co jeszcze można zrobić z sera halloumi?

Bakłażanowa uczta w tureckim stylu, czyli dlaczego imam zemdlał i co z tego wynikło
halo tu kuchnia

Bakłażanowa uczta w tureckim stylu, czyli dlaczego imam zemdlał i co z tego wynikło

Jest bardzo smaczna i świetnie oczyszcza organizm. Nazywają ją zielonym rosołem
halo tu kuchnia

Jest bardzo smaczna i świetnie oczyszcza organizm. Nazywają ją zielonym rosołem

Pizza tylko z nazwy. O serowej królowej świąt z samego serca Italii
halo tu kuchnia

Pizza tylko z nazwy. O serowej królowej świąt z samego serca Italii

  • Poprzednia
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt
Deklaracja dostępności cyfrowej