halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
  8. halo tu newsy
  9. najpopularniejsze
  10. halo tu gwiazdy
  11. halo tu styl życia
  12. halo tu kuchnia
  13. halo tu zdrowie
  14. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Victoria sponge cake, czyli prawdziwie królewski biszkopt. I to w 30 minut
halo tu kuchnia

Victoria sponge cake, czyli prawdziwie królewski biszkopt. I to w 30 minut

Biedna królowa, czyli łódzka zalewajka. Tradycyjna zupa, którą zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Biedna królowa, czyli łódzka zalewajka. Tradycyjna zupa, którą zrobisz w 15 minut

Gdy ogień spotyka wodę, czyli pikantna zupa rybna Martina Castro
halo tu kuchnia

Gdy ogień spotyka wodę, czyli pikantna zupa rybna Martina Castro

Kanapka doskonała według Martina Castro. Z wędzonym pstrągiem i kaparowym akcentem
halo tu kuchnia

Kanapka doskonała według Martina Castro. Z wędzonym pstrągiem i kaparowym akcentem

Pierogowa uczta na cześć pstrąga – z dodatkiem Rzymu i szczyptą Podhala
halo tu kuchnia

Pierogowa uczta na cześć pstrąga – z dodatkiem Rzymu i szczyptą Podhala

Król górskich potoków w objęciach kuchennej fuzji, czyli roladki z pstrąga według Martina Castro
halo tu kuchnia

Król górskich potoków w objęciach kuchennej fuzji, czyli roladki z pstrąga według Martina Castro



"Najlepsze połączenie składników w historii", czyli sałatka nicejska. Po prostu
halo tu kuchnia

"Najlepsze połączenie składników w historii", czyli sałatka nicejska. Po prostu

Ślōnsko kuchnia z nowoczesnym twistem, czyli tradycyjne kluski w dyniowym towarzystwie
halo tu kuchnia

Ślōnsko kuchnia z nowoczesnym twistem, czyli tradycyjne kluski w dyniowym towarzystwie

Polska klasyka z francuską nazwą (i to w wegańskiej odsłonie). Fasolka po bretońsku według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Polska klasyka z francuską nazwą (i to w wegańskiej odsłonie). Fasolka po bretońsku według Ewy Olejniczak

Król polskich rautów w karnawałowym menu. Klasyczny tatar inaczej (i to potrójnie)
halo tu kuchnia

Król polskich rautów w karnawałowym menu. Klasyczny tatar inaczej (i to potrójnie)

"Złote łzy" w rytmie samby, czyli brazylijskie coxinhas według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Złote łzy" w rytmie samby, czyli brazylijskie coxinhas według Jurka Sobieniaka

Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka

Ostre, ostrzejsze i... z piekła rodem. Trzy charakterne propozycje na Międzynarodowy Dzień Pikantnych Potraw
halo tu kuchnia

Ostre, ostrzejsze i... z piekła rodem. Trzy charakterne propozycje na Międzynarodowy Dzień Pikantnych Potraw

Nie takie polskie, jak je malują. O międzynarodowej sławie faworków i stuletniej recepturze
halo tu kuchnia

Nie takie polskie, jak je malują. O międzynarodowej sławie faworków i stuletniej recepturze

Bez glutenu, bez mąki, ale za to pełna smaku. Pizza kalafiorowa z tuńczykiem według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Bez glutenu, bez mąki, ale za to pełna smaku. Pizza kalafiorowa z tuńczykiem według Ewy Olejniczak

Idealnie soczysty i aromatyczny obiad. Pieczony okoń morski z tymiankiem i czosnkiem, salsa i szafranowe risottto
halo tu kuchnia

Idealnie soczysty i aromatyczny obiad. Pieczony okoń morski z tymiankiem i czosnkiem, salsa i szafranowe risottto

Rozgrzewający zimowy bowl z makaronem, grillowanym kurczakiem i warzywami
halo tu kuchnia

Rozgrzewający zimowy bowl z makaronem, grillowanym kurczakiem i warzywami

Ze słowiańskich pieców do kuchni Gesslera. Gryczane bliny z tatarskim sosem, łososiowym kawiorem i nie tylko
halo tu kuchnia

Ze słowiańskich pieców do kuchni Gesslera. Gryczane bliny z tatarskim sosem, łososiowym kawiorem i nie tylko

Nie węgierskie, a galaktyczne (i to według Gesslera). Warzywne leczo, które poleci w kosmos
halo tu kuchnia

Nie węgierskie, a galaktyczne (i to według Gesslera). Warzywne leczo, które poleci w kosmos

Polskie pierogi... na orbicie (i to dosłownie!). Kosmiczna receptura Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Polskie pierogi... na orbicie (i to dosłownie!). Kosmiczna receptura Mateusza Gesslera

Goście będą zachwyceni! Carpaccio z szynki parmeńskiej w przepisie Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Goście będą zachwyceni! Carpaccio z szynki parmeńskiej w przepisie Jurka Sobieniaka

​Mini tapas z szynką serrano w miodowej glazurze według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Mini tapas z szynką serrano w miodowej glazurze według Jurka Sobieniaka

Szybka przystawka z włoskim akcentem - banany zapiekane w dojrzewającej szynce
halo tu kuchnia

Szybka przystawka z włoskim akcentem - banany zapiekane w dojrzewającej szynce

Śniadaniowe pasty kanapkowe z rybką. Świetnie smakują i nie wymagają wielu składników
halo tu kuchnia

Śniadaniowe pasty kanapkowe z rybką. Świetnie smakują i nie wymagają wielu składników

Odkryj azjatyckie smaki w domowym zaciszu. Spróbuj marynowanego tofu na ciepło od Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Odkryj azjatyckie smaki w domowym zaciszu. Spróbuj marynowanego tofu na ciepło od Jurka Sobieniaka

Bardzo włoski krem pomidorowy, z bardzo polskim pietruszkowym pesto, według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Bardzo włoski krem pomidorowy, z bardzo polskim pietruszkowym pesto, według Jurka Sobieniaka

Przysmak cesarza w wersji Jurka Sobieniaka, czyli sztuka mięsa w bulionie z warzywami
halo tu kuchnia

Przysmak cesarza w wersji Jurka Sobieniaka, czyli sztuka mięsa w bulionie z warzywami

Pyszne, aż palce lizać. Łososiowe spring rollsy na dwa sposoby od Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia

Pyszne, aż palce lizać. Łososiowe spring rollsy na dwa sposoby od Martina Gimeneza Castro

Czas na rybkę. Spróbuj aromatycznej dorady w ziołach według Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia

Czas na rybkę. Spróbuj aromatycznej dorady w ziołach według Martina Gimeneza Castro

Kultowe mac and cheese z wyjątkowymi dodatkami od Martina Gimeneza Castro. Wykwintne danie zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Kultowe mac and cheese z wyjątkowymi dodatkami od Martina Gimeneza Castro. Wykwintne danie zrobisz w 15 minut

"Ciasto króla", "tłuste kulki" i "czarny bochenek", czyli sylwestrowo-noworoczna uczta na słodko
halo tu kuchnia

"Ciasto króla", "tłuste kulki" i "czarny bochenek", czyli sylwestrowo-noworoczna uczta na słodko

płatna współpraca
Propozycja Jurka Sobieniaka na domowego sylwestra: wytrawny sernik z konfiturą z suszonych moreli
halo tu kuchnia

Propozycja Jurka Sobieniaka na domowego sylwestra: wytrawny sernik z konfiturą z suszonych moreli

płatna współpraca
Propozycja Mateusza Gesslera na dodatek do weekendowego śniadania: pasta z makreli i serka śródziemnomorskiego Arla Apetina
halo tu kuchnia

Propozycja Mateusza Gesslera na dodatek do weekendowego śniadania: pasta z makreli i serka śródziemnomorskiego Arla Apetina

Od Argentyny do Bliskiego Wschodu. Kotleciki jagnięce z chimichurri, w towarzystwie... hummusu i pity
halo tu kuchnia

Od Argentyny do Bliskiego Wschodu. Kotleciki jagnięce z chimichurri, w towarzystwie... hummusu i pity

Kulinarny francuski szyk w nowoczesnym wydaniu. Polędwica z dorsza w sosie rakowym według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Kulinarny francuski szyk w nowoczesnym wydaniu. Polędwica z dorsza w sosie rakowym według Mateusza Gesslera

Sylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusion
halo tu kuchnia

Sylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusion

Wytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Wytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka Sobieniaka

Placuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry
halo tu kuchnia

Placuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry

  • Poprzednia
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt