halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Aromatyczne i lekko pikantne polędwiczki wieprzowe ze smażoną rzodkiewką. Według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Aromatyczne i lekko pikantne polędwiczki wieprzowe ze smażoną rzodkiewką. Według Jurka Sobieniaka

Idealna pierś z kurczaka według Jurka Sobieniaka. Wystarczy 12 minut i prosty, aromatyczny dodatek
halo tu kuchnia

Idealna pierś z kurczaka według Jurka Sobieniaka. Wystarczy 12 minut i prosty, aromatyczny dodatek

Gzik niejedno ma imię. Niekoniecznie wegetariańska według Jurka Sobieniaka – z tradycyjnymi pyrami i... karmelowym boczkiem
halo tu kuchnia

Gzik niejedno ma imię. Niekoniecznie wegetariańska według Jurka Sobieniaka – z tradycyjnymi pyrami i... karmelowym boczkiem

Idealny deser na niezapowiedzianą wizytę gości. Skuś się na obłędnie dobry sernik, który przygotujesz w 15 minut
halo tu kuchnia

Idealny deser na niezapowiedzianą wizytę gości. Skuś się na obłędnie dobry sernik, który przygotujesz w 15 minut

Kompendium kartoflane, czyli jakie ziemniaki wybrać na placki, jakie na frytki, a jakie na kopytka?
halo tu kuchnia

Kompendium kartoflane, czyli jakie ziemniaki wybrać na placki, jakie na frytki, a jakie na kopytka?

Chrupiący i pachnący chleb oraz miękkie bułeczki. Poznaj domowe triki na odświeżenie pieczywa
halo tu kuchnia

Chrupiący i pachnący chleb oraz miękkie bułeczki. Poznaj domowe triki na odświeżenie pieczywa



Jest bogata w witaminy i ma bardzo mało kalorii. Cukinia w dwóch odsłonach na aromatyczną i pyszną kolację
halo tu kuchnia

Jest bogata w witaminy i ma bardzo mało kalorii. Cukinia w dwóch odsłonach na aromatyczną i pyszną kolację

Starodawny przysmak idealny na pożegnanie z zimą. Bliny gryczane to skarbnica składników odżywczych
halo tu kuchnia

Starodawny przysmak idealny na pożegnanie z zimą. Bliny gryczane to skarbnica składników odżywczych

Pasta al ragù alla bolognese Mateusza Gesslera, czyli domowy makaron z pomidorowo-mięsnym sosem, idealny na rodzinny obiad
halo tu kuchnia

Pasta al ragù alla bolognese Mateusza Gesslera, czyli domowy makaron z pomidorowo-mięsnym sosem, idealny na rodzinny obiad

Przepis Mateusza Gesslera na zupę krem z pieczonego kalafiora, z fioletowymi chipsami z batata
halo tu kuchnia

Przepis Mateusza Gesslera na zupę krem z pieczonego kalafiora, z fioletowymi chipsami z batata

Siekany tatar według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Siekany tatar według Mateusza Gesslera

Mateusz Gessler poleca: carpaccio z buraka z karmelizowanymi orzechami pecan
halo tu kuchnia

Mateusz Gessler poleca: carpaccio z buraka z karmelizowanymi orzechami pecan

​Mule z sosem winno-maślanym z szynką parmeńską według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

​Mule z sosem winno-maślanym z szynką parmeńską według Mateusza Gesslera

​5-minutowa sałatka z awokado i krewetkami według przepisu Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

​5-minutowa sałatka z awokado i krewetkami według przepisu Mateusza Gesslera

Chrzan w dom, smak w dom. Charakterny krem według Ewy Wachowicz – z pazurem i odrobiną finezji
halo tu kuchnia

Chrzan w dom, smak w dom. Charakterny krem według Ewy Wachowicz – z pazurem i odrobiną finezji

Żurkowy zakwas w dwóch odsłonach. Żytnia klasyka i jej owsiana alternatywa – według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Żurkowy zakwas w dwóch odsłonach. Żytnia klasyka i jej owsiana alternatywa – według Ewy Wachowicz

Sałatka śledziowa w pucharkach z przepisu Ewy Wachowicz. Smakuje tak genialnie, jak wygląda
halo tu kuchnia

Sałatka śledziowa w pucharkach z przepisu Ewy Wachowicz. Smakuje tak genialnie, jak wygląda

płatna współpraca
Propozycja Ewy Olejniczak na elegancką kolację: zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamelowym
halo tu kuchnia

Propozycja Ewy Olejniczak na elegancką kolację: zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamelowym

płatna współpraca
Komfortowy obiad: Łódeczki ze smażonych kiełbasek w sosie pieczarkowym z puree ziemniaczanym
halo tu kuchnia

Komfortowy obiad: Łódeczki ze smażonych kiełbasek w sosie pieczarkowym z puree ziemniaczanym

Sycą i rozpływają się w ustach. Zrazy wieprzowe z kiełbaskami według Jurka Sobieniaka – w sosie z kiszonego ogórka
halo tu kuchnia

Sycą i rozpływają się w ustach. Zrazy wieprzowe z kiełbaskami według Jurka Sobieniaka – w sosie z kiszonego ogórka

Klasyczny Ruben po nowemu – według Jurka Sobieniaka. Z piklowaną kapustą, cheddarem i polskim akcentem
halo tu kuchnia

Klasyczny Ruben po nowemu – według Jurka Sobieniaka. Z piklowaną kapustą, cheddarem i polskim akcentem

Włoska klasyka w lekkim wydaniu. Pyszna pasta fresca ze szpinakiem i pomidorkami cherry
halo tu kuchnia

Włoska klasyka w lekkim wydaniu. Pyszna pasta fresca ze szpinakiem i pomidorkami cherry

Ewy Olejniczak klasyka po nowemu, czyli sernik na zimno w wersji mini. Z owocami i na kruchym spodzie
halo tu kuchnia

Ewy Olejniczak klasyka po nowemu, czyli sernik na zimno w wersji mini. Z owocami i na kruchym spodzie

Fusion plate według Ewy Olejniczak. Indyjski kurczak, greckie tzatziki i wiele więcej
halo tu kuchnia

Fusion plate według Ewy Olejniczak. Indyjski kurczak, greckie tzatziki i wiele więcej

Brownie bez grama mąki, czyli o nieoczywistym mariażu czekolady z... fasolą
halo tu kuchnia

Brownie bez grama mąki, czyli o nieoczywistym mariażu czekolady z... fasolą

Lasagna w wydaniu Martina Castro. Ragù alla bolognese, szpinakiem i włoskim serami wypełniona
halo tu kuchnia

Lasagna w wydaniu Martina Castro. Ragù alla bolognese, szpinakiem i włoskim serami wypełniona

Goodbye, mrożonki! Halibutowe paluszki rybne według Martina Castro – z batatami i ogórkiem w azjatyckiej odsłonie
halo tu kuchnia

Goodbye, mrożonki! Halibutowe paluszki rybne według Martina Castro – z batatami i ogórkiem w azjatyckiej odsłonie

"Oszukane risotto" zrobisz w mniej niż pół godziny, z tego co masz pod ręką. To danie idealne
halo tu kuchnia

"Oszukane risotto" zrobisz w mniej niż pół godziny, z tego co masz pod ręką. To danie idealne

Złotem obsypane, luksusami nadziane. Najdroższe pączki na świecie i wyjątkowo drogie w Polsce
halo tu kuchnia

Złotem obsypane, luksusami nadziane. Najdroższe pączki na świecie i wyjątkowo drogie w Polsce

Hiszpańska alternatywa dla pączków i faworków. Słodki przysmak zrobisz w pół godziny
halo tu kuchnia

Hiszpańska alternatywa dla pączków i faworków. Słodki przysmak zrobisz w pół godziny

Nie tylko na słodko. Wincenty Zawadzkiej staropolskie pączki z mięsem i ich wegańska alternatywa
halo tu kuchnia

Nie tylko na słodko. Wincenty Zawadzkiej staropolskie pączki z mięsem i ich wegańska alternatywa

Autorska kuchnia Mateusza Gesslera. Fine dining z plackiem ziemniaczanym w roli głównej
halo tu kuchnia

Autorska kuchnia Mateusza Gesslera. Fine dining z plackiem ziemniaczanym w roli głównej

Eskalopki z twistem, "podwójne" purée i kapusta w nietypowej odsłonie, czyli europejska kuchnia w wydaniu Gesslera
halo tu kuchnia

Eskalopki z twistem, "podwójne" purée i kapusta w nietypowej odsłonie, czyli europejska kuchnia w wydaniu Gesslera

Ostatkowe bliny w uwspółcześnionej wersji. Z jajeczno-boczkowym benefitem
halo tu kuchnia

Ostatkowe bliny w uwspółcześnionej wersji. Z jajeczno-boczkowym benefitem

Między Paryżem a... Krakowem, czyli pączki z homogenizowanym serkiem. Według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Między Paryżem a... Krakowem, czyli pączki z homogenizowanym serkiem. Według Ewy Wachowicz

O przysmaku, który łączy i Włochy, i Polskę. Pączki ziemniaczane w interpretacji Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

O przysmaku, który łączy i Włochy, i Polskę. Pączki ziemniaczane w interpretacji Ewy Wachowicz

Zapustowy chrust na staropolską modłę, czyli Ewy Wachowicz faworki idealne
halo tu kuchnia

Zapustowy chrust na staropolską modłę, czyli Ewy Wachowicz faworki idealne

Deser z egzotyczna nutą. Skuś się na chia – z mleczkiem kokosowym, kaki i liczi
halo tu kuchnia

Deser z egzotyczna nutą. Skuś się na chia – z mleczkiem kokosowym, kaki i liczi

  • Poprzednia
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt