halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Schab pieczony po polsku – przepis na soczyste mięso z sosem cydrowo-jabłkowym

Schab pieczony po polsku – przepis na soczyste mięso z sosem cydrowo-jabłkowym
Sandacz pieczony po polsku – przepis na delikatną rybę z sosem chrzanowym i młodymi ziemniakami
halo tu kuchnia

Sandacz pieczony po polsku – przepis na delikatną rybę z sosem chrzanowym i młodymi ziemniakami

Kurczak pieczony po polsku z farszem z chałki i wątróbki – klasyka w nowoczesnym wydaniu
halo tu kuchnia

Kurczak pieczony po polsku z farszem z chałki i wątróbki – klasyka w nowoczesnym wydaniu

​Gołąbek pieczony w garnku – tradycja w autorskim wydaniu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Gołąbek pieczony w garnku – tradycja w autorskim wydaniu Jurka Sobieniaka

​Domowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Domowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka Sobieniaka



Ekspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godziny
halo tu kuchnia

Ekspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godziny

Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna
halo tu kuchnia

Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna

materiał promocyjny
Ekologiczna kiełbasa wiejska w soczewicy z warzywami
halo tu kuchnia

Ekologiczna kiełbasa wiejska w soczewicy z warzywami

​Kremowa zupa z dyni. Jesienny klasyk w halloweenowym wydaniu
halo tu kuchnia

​Kremowa zupa z dyni. Jesienny klasyk w halloweenowym wydaniu

​Jesienne bułeczki czosnkowe – w kształcie dyni zamknięte. Nie tylko na Halloween
halo tu kuchnia

​Jesienne bułeczki czosnkowe – w kształcie dyni zamknięte. Nie tylko na Halloween

Przekąski z ciasta francuskiego na Halloween – pizzerinki z pająkiem i parówki-mumie, krok po kroku
halo tu kuchnia

Przekąski z ciasta francuskiego na Halloween – pizzerinki z pająkiem i parówki-mumie, krok po kroku

Powałki albo peretryczki, czyli lubelskie chlebki zaduszne. Zapomniany przysmak lepszy od kopytek
halo tu kuchnia

Powałki albo peretryczki, czyli lubelskie chlebki zaduszne. Zapomniany przysmak lepszy od kopytek

Jesienny obiad w dwóch wersjach - prostej i "de luxe". Makaron z pieczoną dynią, fetą, i prażonymi orzechami
halo tu kuchnia

Jesienny obiad w dwóch wersjach - prostej i "de luxe". Makaron z pieczoną dynią, fetą, i prażonymi orzechami

​"Złote jabłka" vel "polskie cytryny". O pigwie (i recepturze z nią w roli głównej)
halo tu kuchnia

​"Złote jabłka" vel "polskie cytryny". O pigwie (i recepturze z nią w roli głównej)

Jednogarnkowe danie, które syci i rozgrzewa. Zrób od razu na dwa dni
halo tu kuchnia

Jednogarnkowe danie, które syci i rozgrzewa. Zrób od razu na dwa dni

materiał promocyjny
Sakiewki naleśnikowe z kurczakiem i warzywami
halo tu kuchnia

Sakiewki naleśnikowe z kurczakiem i warzywami

Racuchy z kremem z serka mascarpone z białą czekoladą i kruszonką z orzechów włoskich
halo tu kuchnia

Racuchy z kremem z serka mascarpone z białą czekoladą i kruszonką z orzechów włoskich

Klopsiki nadziewane serem, w sosie jabłkowo-chrzanowym i orzechami, z kopytkami
halo tu kuchnia

Klopsiki nadziewane serem, w sosie jabłkowo-chrzanowym i orzechami, z kopytkami

Schab z patelni nigdy nie smakował tak dobrze. Owocowy sos w przepisie Mateusza Gesslera wynosi danie na nowy poziom
halo tu kuchnia

Schab z patelni nigdy nie smakował tak dobrze. Owocowy sos w przepisie Mateusza Gesslera wynosi danie na nowy poziom

Prosta zupa ziemniaczana z przepisu Mateusza Gesslera. Idealnie rozgrzewa w chłodne, jesienne dni
halo tu kuchnia

Prosta zupa ziemniaczana z przepisu Mateusza Gesslera. Idealnie rozgrzewa w chłodne, jesienne dni

Pieczona kiełbasa z zieloną soczewicą i warzywami Mateusza Gesslera, czyli jesienna uczta w najlepszym wydaniu
halo tu kuchnia

Pieczona kiełbasa z zieloną soczewicą i warzywami Mateusza Gesslera, czyli jesienna uczta w najlepszym wydaniu

materiał promocyjny
Smaki jesieni: 3 sezonowe przepisy z wykorzystaniem ekologicznych produktów
halo tu kuchnia

Smaki jesieni: 3 sezonowe przepisy z wykorzystaniem ekologicznych produktów

Bigos z... ziemniakami i fasolą, czyli wersja z dawnej Galicji
halo tu kuchnia

Bigos z... ziemniakami i fasolą, czyli wersja z dawnej Galicji

Bigos na staropolską modłę. Klasyczna receptura według... Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Bigos na staropolską modłę. Klasyczna receptura według... Karoliny Stolarskiej-Bigos

Zapomnij o "zwykłym" spaghetti. Lekkie, kremowe Tagliolini al Limone zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Zapomnij o "zwykłym" spaghetti. Lekkie, kremowe Tagliolini al Limone zrobisz w 15 minut

Hit jesieni: szybka lasagne w garnku - pyszne danie na dwa dni, które robi furorę w każdym domu
halo tu kuchnia

Hit jesieni: szybka lasagne w garnku - pyszne danie na dwa dni, które robi furorę w każdym domu

Jak najlepiej wykorzystać grzyby? Iza Kulińska zdradza mało znany patent i przypomina, że leśne skarby sprzyjają zdrowiu jelit
halo tu kuchnia

Jak najlepiej wykorzystać grzyby? Iza Kulińska zdradza mało znany patent i przypomina, że leśne skarby sprzyjają zdrowiu jelit

materiał promocyjny
Chicken Caesar Sandwich, czyli chrupiąca bagietka z grillowanym kurczakiem
halo tu kuchnia

Chicken Caesar Sandwich, czyli chrupiąca bagietka z grillowanym kurczakiem

Przepis sprzed lat znów wraca do łask. "Leniwa szarlotka" smakuje jak u babci, a powstaje bez wysiłku
halo tu kuchnia

Przepis sprzed lat znów wraca do łask. "Leniwa szarlotka" smakuje jak u babci, a powstaje bez wysiłku

Smaki jesieni: dyniowe risotto z mięsno-ziołowymi klopsikami
halo tu kuchnia

Smaki jesieni: dyniowe risotto z mięsno-ziołowymi klopsikami

Łosoś jak z najlepszej restauracji – w wersji miodowo-czosnkowej z ciecierzycą
halo tu kuchnia

Łosoś jak z najlepszej restauracji – w wersji miodowo-czosnkowej z ciecierzycą

​Nieoczywista słodycz według Karoliny Stolarskiej-Bigos, czyli czekoladowe ciasto z... buraczanym dodatkiem
halo tu kuchnia

​Nieoczywista słodycz według Karoliny Stolarskiej-Bigos, czyli czekoladowe ciasto z... buraczanym dodatkiem

Burgery podwójnie buraczane – z camembertem i sosem miodowo-musztardowym. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Burgery podwójnie buraczane – z camembertem i sosem miodowo-musztardowym. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos

(Niemal) "dwustuletnia" zupa cytrynowa, czyli naszych prababek sposób na cytrusy
halo tu kuchnia

(Niemal) "dwustuletnia" zupa cytrynowa, czyli naszych prababek sposób na cytrusy

Jesienną zupę zrobisz w pół godziny. Nikt nie uwierzy, że składa się tylko z marchewki
halo tu kuchnia

Jesienną zupę zrobisz w pół godziny. Nikt nie uwierzy, że składa się tylko z marchewki

materiał promocyjny
Smażone pierogi z kaszą, kapustą i kaziukiem
halo tu kuchnia

Smażone pierogi z kaszą, kapustą i kaziukiem

​Prinsesstårta, czyli o zielonym torcie i trzech szwedzkich księżniczkach
halo tu kuchnia

​Prinsesstårta, czyli o zielonym torcie i trzech szwedzkich księżniczkach

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt