Sekret idealnego sernika według cukierniczki. Na świecie pieką z różnych serów, u nas liczy się tylko taki
halo tu kuchnia Musowa tarta czekoladowa według Bogumiła Przybylaka - z ciepłymi wiśniami i... słonym akcentem
halo tu kuchnia Portobello z camembertem i powidłami – pod chałkową kruszonką. Autorska propozycja Bogumiła Przybylaka
halo tu kuchnia Chrupiące i pożywne placki z kaszy gryczanej - zdrowsza alternatywa dla ziemniaczanych
halo tu kuchnia Patent na pyszny zakwas z buraków. Ekspertka radzi, co zrobić, by był klarowny i mocny
halo tu kuchnia Domowe fish burgery z pastą jajeczną - szybkie, zdrowe i pełne smaku danie od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Jednogarnkowy hit z kuchni Kujaw i Pomorza. Szablok z zacierkami - rozgrzewający obiad, który zachwyca
halo tu kuchnia Serowo-orzechowa ciabatta – francusko-włoskie połączenie w przekąsce według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Niby zwykły obiad... a jednak nie do końca. Jurka Sobieniaka kurczak z orzechowym purée i miętowym groszkiem
halo tu kuchnia Club sandwich jak z najlepszego amerykańskiego baru śniadaniowego. Spróbuj wersji z indykiem, chrupiącym boczkiem i serem
halo tu kuchnia Śniadanie dla niezdecydowanych, czyli naleśniki (z różem) i jajecznica (z boczkiem) – w jednym
halo tu kuchnia Kultowe kotlety z mortadeli - przepis na kremową, nowoczesną wersję PRL-owskiego klasyka
halo tu kuchnia Luksusowa sałatka, która zrobi wrażenie na gościach. Kremowa i chrupka, wygląda jak z włoskiej restauracji
halo tu kuchnia Niby hawajska, ale bardzo polska. Sałatka z lat 90. nadal robi furorę, nie tylko na andrzejki
halo tu kuchnia Idealna na andrzejkowy wieczór. Śledziowa sałatka z karmelizowaną cebulą i chrupiącymi migdałami
halo tu kuchnia Idealnie chrupiące, z cudownie kremowym farszem. Ziemniaczane łódeczki Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Zupa jak danie główne. Szybka, kremowa, z kurczakiem i tortellini, według Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Naleśniki cytrynowe z serkiem waniliowym i miodem według Jurka Sobieniaka. Zakochasz się w ich kremowej konsystencji