halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


​Crêpes Suzette – klasyk francuskiej sztuki deserowej według Debory Suliborskiej

​Crêpes Suzette – klasyk francuskiej sztuki deserowej według Debory Suliborskiej
​Śniadanie dla niezdecydowanych, czyli naleśniki (z różem) i jajecznica (z boczkiem) – w jednym
halo tu kuchnia

​Śniadanie dla niezdecydowanych, czyli naleśniki (z różem) i jajecznica (z boczkiem) – w jednym

Zielone naleśniki od Debory Suliborskiej - wytrawna uczta w domowym wydaniu
halo tu kuchnia

Zielone naleśniki od Debory Suliborskiej - wytrawna uczta w domowym wydaniu

Cynamonowe naleśniki "szarlotka" od Debory Suliborskiej
halo tu kuchnia

Cynamonowe naleśniki "szarlotka" od Debory Suliborskiej

Kultowe kotlety z mortadeli - przepis na kremową, nowoczesną wersję PRL-owskiego klasyka
halo tu kuchnia

Kultowe kotlety z mortadeli - przepis na kremową, nowoczesną wersję PRL-owskiego klasyka



Luksusowa sałatka, która zrobi wrażenie na gościach. Kremowa i chrupka, wygląda jak z włoskiej restauracji
halo tu kuchnia

Luksusowa sałatka, która zrobi wrażenie na gościach. Kremowa i chrupka, wygląda jak z włoskiej restauracji

materiał promocyjny
Rolada serowa z pistacjami i matchą
halo tu kuchnia

Rolada serowa z pistacjami i matchą

Niby hawajska, ale bardzo polska. Sałatka z lat 90. nadal robi furorę, nie tylko na andrzejki
halo tu kuchnia

Niby hawajska, ale bardzo polska. Sałatka z lat 90. nadal robi furorę, nie tylko na andrzejki

​Idealna na andrzejkowy wieczór. Śledziowa sałatka z karmelizowaną cebulą i chrupiącymi migdałami
halo tu kuchnia

​Idealna na andrzejkowy wieczór. Śledziowa sałatka z karmelizowaną cebulą i chrupiącymi migdałami

materiał promocyjny
Chrupiące corn dogi z pomidorową salsą
halo tu kuchnia

Chrupiące corn dogi z pomidorową salsą

Korona z minibułeczek z batatem, camembertem i tymiankiem
halo tu kuchnia

Korona z minibułeczek z batatem, camembertem i tymiankiem

Idealnie chrupiące, z cudownie kremowym farszem. Ziemniaczane łódeczki Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Idealnie chrupiące, z cudownie kremowym farszem. Ziemniaczane łódeczki Karoliny Stolarskiej-Bigos

Zupa jak danie główne. Szybka, kremowa, z kurczakiem i tortellini, według Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Zupa jak danie główne. Szybka, kremowa, z kurczakiem i tortellini, według Karoliny Stolarskiej-Bigos

Śmietanowiec z orzechami i czekoladą. Słodka propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Śmietanowiec z orzechami i czekoladą. Słodka propozycja Jurka Sobieniaka

Naleśniki cytrynowe z serkiem waniliowym i miodem według Jurka Sobieniaka. Zakochasz się w ich kremowej konsystencji
halo tu kuchnia

Naleśniki cytrynowe z serkiem waniliowym i miodem według Jurka Sobieniaka. Zakochasz się w ich kremowej konsystencji

Roladki z indyka od Mateusza Gesslera - aromatyczne i efektowne danie na jesienny obiad
halo tu kuchnia

Roladki z indyka od Mateusza Gesslera - aromatyczne i efektowne danie na jesienny obiad

Soczysty indyk z farszem i sosem gravy - eleganckie danie na święta i wyjątkowe okazje od Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Soczysty indyk z farszem i sosem gravy - eleganckie danie na święta i wyjątkowe okazje od Mateusza Gesslera

Tradycja na talerzu: lekkostrawna galareta z indyka w nowoczesnym wydaniu
halo tu kuchnia

Tradycja na talerzu: lekkostrawna galareta z indyka w nowoczesnym wydaniu

​Baklava – wielowarstwowa tak dosłownie, jak i w przenośni. Krótka historia słynnego deseru
halo tu kuchnia

​Baklava – wielowarstwowa tak dosłownie, jak i w przenośni. Krótka historia słynnego deseru

Pamiętasz domową kiełbasę ze słoika? Kasia Michoń przekonuje, że nie ma nic łatwiejszego (i pyszniejszego)
halo tu kuchnia

Pamiętasz domową kiełbasę ze słoika? Kasia Michoń przekonuje, że nie ma nic łatwiejszego (i pyszniejszego)

Sernik na kruchym spodzie z dodatkiem sosu malinowego. Z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos zawsze wychodzi
halo tu kuchnia

Sernik na kruchym spodzie z dodatkiem sosu malinowego. Z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos zawsze wychodzi

Zupa czosnkowa, inspirowana kuchnią góralską, z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Zupa czosnkowa, inspirowana kuchnią góralską, z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos

Roladki z żurawiną i oscypkiem, czyli podhalańskie aromaty w interpretacji Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Roladki z żurawiną i oscypkiem, czyli podhalańskie aromaty w interpretacji Karoliny Stolarskiej-Bigos

​Dal z żółtej soczewicy. Kremowa klasyka kuchni indyjskiej w prostym wydaniu
halo tu kuchnia

​Dal z żółtej soczewicy. Kremowa klasyka kuchni indyjskiej w prostym wydaniu

Podwójnie serowe penne – z boczkiem i pomidorami. Zapiekanka makaronowa według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Podwójnie serowe penne – z boczkiem i pomidorami. Zapiekanka makaronowa według Mateusza Gesslera

Rozgrzewająca zupa warzywna z pulpecikami wołowo-wieprzowymi i makaronem orzo od Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Rozgrzewająca zupa warzywna z pulpecikami wołowo-wieprzowymi i makaronem orzo od Mateusza Gesslera

Chrupiące sajgonki z warzywami, makaronem i szarpaną wołowiną. Idealne na domową kolację!
halo tu kuchnia

Chrupiące sajgonki z warzywami, makaronem i szarpaną wołowiną. Idealne na domową kolację!

Mini tarty migdałowe z marmoladą pomarańczową i bezą — elegancki deser, który zrobisz w domu
halo tu kuchnia

Mini tarty migdałowe z marmoladą pomarańczową i bezą — elegancki deser, który zrobisz w domu

Sałatka z chrupiącym kurczakiem w sezamowej panierce według Bogumiła Przybylaka
halo tu kuchnia

Sałatka z chrupiącym kurczakiem w sezamowej panierce według Bogumiła Przybylaka

Hit jesieni: rozgrzewający przysmak z Lubelszczyzny. Forszmak w jednym garnku - idealne danie na 2 dni
halo tu kuchnia

Hit jesieni: rozgrzewający przysmak z Lubelszczyzny. Forszmak w jednym garnku - idealne danie na 2 dni

Zapomniany żurek z królewskiego stołu. Takiego smaku nie znajdziesz w żadnej współczesnej kuchni
halo tu kuchnia

Zapomniany żurek z królewskiego stołu. Takiego smaku nie znajdziesz w żadnej współczesnej kuchni

Chrupiące kotleciki z kaszą gryczaną i warzywami. Idealne na kolację, gdy masz w lodówce kaszę z poprzedniego dnia
halo tu kuchnia

Chrupiące kotleciki z kaszą gryczaną i warzywami. Idealne na kolację, gdy masz w lodówce kaszę z poprzedniego dnia

Rozgrzewa i syci. Skuś się na barszcz czerwony z boczkiem i purée ziemniaczanym od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Rozgrzewa i syci. Skuś się na barszcz czerwony z boczkiem i purée ziemniaczanym od Karoliny Stolarskiej-Bigos

​Biało-czerwone pierożki – z burakiem, serkiem i ziołowym masłem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

​Biało-czerwone pierożki – z burakiem, serkiem i ziołowym masłem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos

Soczysty burger z majonezem truflowym i chrustem cebulowym od Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Soczysty burger z majonezem truflowym i chrustem cebulowym od Jurka Sobieniaka

​Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka

Hit jesieni: Dyniowe tiramisu z białą czekoladą według Emiliana Castagny
halo tu kuchnia

Hit jesieni: Dyniowe tiramisu z białą czekoladą według Emiliana Castagny

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt
Deklaracja dostępności cyfrowej