halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


materiał promocyjny

Łazanki z kremowym serkiem i grzybami

Łazanki z kremowym serkiem i grzybami
Idealne pierogi na święta - sprawdzony przepis Pauliny Nawrockiej-Olejniczak
halo tu kuchnia

Idealne pierogi na święta - sprawdzony przepis Pauliny Nawrockiej-Olejniczak

Klasyka w restauracyjnym wydaniu. Pierś z kaczki – "na różowo" – z sosem grzybowym i czerwoną kapustą
halo tu kuchnia

Klasyka w restauracyjnym wydaniu. Pierś z kaczki – "na różowo" – z sosem grzybowym i czerwoną kapustą

Polędwiczki wieprzowe w wersji "na bogato". Wyjątkowo serowa propozycja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Polędwiczki wieprzowe w wersji "na bogato". Wyjątkowo serowa propozycja Mateusza Gesslera

Zwykły karp, ale w wersji deluxe. Zapiekany w wyjątkowym sosie, z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Zwykły karp, ale w wersji deluxe. Zapiekany w wyjątkowym sosie, z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos



Karp w roli głównej, ale zupełnie inaczej. Węgierska zupa rybna według Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Karp w roli głównej, ale zupełnie inaczej. Węgierska zupa rybna według Karoliny Stolarskiej-Bigos

Takiego karpia jeszcze nie jedliście. Świąteczny hit z kaszą i grzybami według przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Takiego karpia jeszcze nie jedliście. Świąteczny hit z kaszą i grzybami według przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos

​Nie śledź, nie karp, a łosoś – w cytrusach marynowany. Rybna propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Nie śledź, nie karp, a łosoś – w cytrusach marynowany. Rybna propozycja Jurka Sobieniaka

​Szwajcarsko-włoskie inspiracje w kuchni Jurka Sobieniaka, czyli rösti i sofrito inaczej
halo tu kuchnia

​Szwajcarsko-włoskie inspiracje w kuchni Jurka Sobieniaka, czyli rösti i sofrito inaczej

materiał promocyjny
Regionalne dania polskiej kuchni, które warto poznać
halo tu kuchnia

Regionalne dania polskiej kuchni, które warto poznać

materiał promocyjny
Świąteczne klasyki w nowej odsłonie: tort naleśnikowy i kruche paszteciki z łososiem
halo tu kuchnia

Świąteczne klasyki w nowej odsłonie: tort naleśnikowy i kruche paszteciki z łososiem

materiał promocyjny
Polskie restauracje wyróżnione przez Przewodnik Michelin
halo tu kuchnia

Polskie restauracje wyróżnione przez Przewodnik Michelin

Hit TikToka! Obłędnie pyszna sałatka, która zrobi furorę na świątecznym stole. Smakuje każdemu
halo tu kuchnia

Hit TikToka! Obłędnie pyszna sałatka, która zrobi furorę na świątecznym stole. Smakuje każdemu

Ewa Wachowicz w sweterku w kolorze pudrowego różu, w tle choinka
halo tu kuchnia

Zakwas Ewy Wachowicz już się kisi. To dobry moment, na wigilię będzie idealny!

Niby pierniki, a jednak nie do końca. O brunkager – świątecznych ciastkach prosto z Danii
halo tu kuchnia

Niby pierniki, a jednak nie do końca. O brunkager – świątecznych ciastkach prosto z Danii

Świąteczny kulebiak z szynką
halo tu kuchnia

Świąteczny kulebiak z szynką

​Jedna ryba – wiele możliwości, czyli (przedświąteczne) śledziowe vademecum
halo tu kuchnia

​Jedna ryba – wiele możliwości, czyli (przedświąteczne) śledziowe vademecum

Paszteciki drożdżowe na talerzyku, czerwony barszcz w filiżance
halo tu kuchnia

Paszteciki drożdżowe Karoliny Stolarskiej-Bigos zawsze wychodzą. Z dwoma farszami - nie tylko na święta

Zupa fasolowa z wędzoną śliwką, obok dwie kromki chleba
halo tu kuchnia

Sycąca i rozgrzewająca zupa fasolowa z wędzoną śliwką. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos to grudniowy hit

Emiliagno Castagna zdradza, jak wybrać najlepszą oliwę z oliwek i rozprawia się z oliwnymi mitami
halo tu kuchnia

Emiliagno Castagna zdradza, jak wybrać najlepszą oliwę z oliwek i rozprawia się z oliwnymi mitami

Panierowane grzybki w chrupiącym cieście z duszoną kapustą od Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Panierowane grzybki w chrupiącym cieście z duszoną kapustą od Jurka Sobieniaka

Sekret idealnego sernika według cukierniczki. Na świecie pieką z różnych serów, u nas liczy się tylko taki
halo tu kuchnia

Sekret idealnego sernika według cukierniczki. Na świecie pieką z różnych serów, u nas liczy się tylko taki

​Musowa tarta czekoladowa według Bogumiła Przybylaka - z ciepłymi wiśniami i... słonym akcentem
halo tu kuchnia

​Musowa tarta czekoladowa według Bogumiła Przybylaka - z ciepłymi wiśniami i... słonym akcentem

​Risotto podwójnie buraczane. Aromatyczna wersja z kozim serem i czarnuszką
halo tu kuchnia

​Risotto podwójnie buraczane. Aromatyczna wersja z kozim serem i czarnuszką

​Portobello z camembertem i powidłami – pod chałkową kruszonką. Autorska propozycja Bogumiła Przybylaka
halo tu kuchnia

​Portobello z camembertem i powidłami – pod chałkową kruszonką. Autorska propozycja Bogumiła Przybylaka

Chrupiące i pożywne placki z kaszy gryczanej - zdrowsza alternatywa dla ziemniaczanych
halo tu kuchnia

Chrupiące i pożywne placki z kaszy gryczanej - zdrowsza alternatywa dla ziemniaczanych

Kawałek ciasta z herbatników i masy kaszowej, polany polewą czekoladową
halo tu kuchnia

Kultowy deser z PRL idealny na grudzień. Bez pieczenia, gotowy w 15 minut

materiał promocyjny
Krokiety z grzybami i pikantnym serem Havarti
halo tu kuchnia

Krokiety z grzybami i pikantnym serem Havarti

kapusta pekińska w kawałkach, w misce, duszona z sezamem i czosnkiem, pałeczki do jedzenia
halo tu kuchnia

Kapusta pekińska z patelni po koreańsku. Z sezamem i czosnkiem - aż leci ślinka!

Mateusza Gesslera deser w mgnieniu oka. Pieczone jabłka z ananasową nutą
halo tu kuchnia

Mateusza Gesslera deser w mgnieniu oka. Pieczone jabłka z ananasową nutą

Borowik w roli głównej, czyli wykwintny krem grzybowy według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Borowik w roli głównej, czyli wykwintny krem grzybowy według Mateusza Gesslera

zakwas z czerwonych buraków, kawałki buraczków, ziele angielskie, piana z fermentacji
halo tu kuchnia

Patent na pyszny zakwas z buraków. Ekspertka radzi, co zrobić, by był klarowny i mocny

Słodko-słona tarta Jurka Sobieniaka. Z gruszką, miodem i... halibutem
halo tu kuchnia

Słodko-słona tarta Jurka Sobieniaka. Z gruszką, miodem i... halibutem

Polskie łazanki czy włoska lasagne? Hybrydowa zapiekanka Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Polskie łazanki czy włoska lasagne? Hybrydowa zapiekanka Jurka Sobieniaka

Cynamonowe racuchy z pomarańczowym lukrem
halo tu kuchnia

Babcine racuchy w pomarańczowym anturażu. Nostalgiczna propozycja Jurka Sobieniaka

Skuś się na kremową gorącą czekoladę od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Skuś się na kremową gorącą czekoladę od Karoliny Stolarskiej-Bigos

Domowe fish burgery z pastą jajeczną - szybkie, zdrowe i pełne smaku danie od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Domowe fish burgery z pastą jajeczną - szybkie, zdrowe i pełne smaku danie od Karoliny Stolarskiej-Bigos

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt
Deklaracja dostępności cyfrowej