Cud-pralinki z resztek świątecznych ciast. Bajaderki Karoliny Stolarskiej-Bigos, czyli kuchnia zero waste w najsmaczniejszym wydaniu
halo tu kuchnia Szybka zupa z tego, co zostało po świętach. Chlebowa od Karoliny Stolarskiej-Bigos zaskakuje głębokim smakiem
halo tu kuchnia Miękka i aromatyczna karkówka od Karoliny Stolarskiej-Bigos. Wykorzystasz to, co zostało po świętach
halo tu kuchnia Świąteczny sernik bez mąki - lekki jak chmurka, w polewie z czekolady i (opcjonalnie) z rodzynkami
halo tu kuchnia Najlepszy wigilijny kompot z suszonych owoców. Głęboki i aromatyczny, z morelami, cytryną i pomarańczą
halo tu kuchnia Pierniczki last minute - chrupiące z zewnątrz, miękkie w środku. Bez piekarnika, a smakują genialnie!
halo tu kuchnia Klasyka w restauracyjnym wydaniu. Pierś z kaczki – "na różowo" – z sosem grzybowym i czerwoną kapustą
halo tu kuchnia Polędwiczki wieprzowe w wersji "na bogato". Wyjątkowo serowa propozycja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia Zwykły karp, ale w wersji deluxe. Zapiekany w wyjątkowym sosie, z przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Karp w roli głównej, ale zupełnie inaczej. Węgierska zupa rybna według Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Takiego karpia jeszcze nie jedliście. Świąteczny hit z kaszą i grzybami według przepisu Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Nie śledź, nie karp, a łosoś – w cytrusach marynowany. Rybna propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Szwajcarsko-włoskie inspiracje w kuchni Jurka Sobieniaka, czyli rösti i sofrito inaczej
materiał promocyjnyhalo tu kuchnia Świąteczne klasyki w nowej odsłonie: tort naleśnikowy i kruche paszteciki z łososiem
halo tu kuchnia Hit TikToka! Obłędnie pyszna sałatka, która zrobi furorę na świątecznym stole. Smakuje każdemu
halo tu kuchnia Niby pierniki, a jednak nie do końca. O brunkager – świątecznych ciastkach prosto z Danii
halo tu kuchnia Paszteciki drożdżowe Karoliny Stolarskiej-Bigos zawsze wychodzą. Z dwoma farszami - nie tylko na święta
halo tu kuchnia Sycąca i rozgrzewająca zupa fasolowa z wędzoną śliwką. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos to grudniowy hit
halo tu kuchnia Emiliagno Castagna zdradza, jak wybrać najlepszą oliwę z oliwek i rozprawia się z oliwnymi mitami
halo tu kuchnia Sekret idealnego sernika według cukierniczki. Na świecie pieką z różnych serów, u nas liczy się tylko taki
halo tu kuchnia Musowa tarta czekoladowa według Bogumiła Przybylaka - z ciepłymi wiśniami i... słonym akcentem
halo tu kuchnia Portobello z camembertem i powidłami – pod chałkową kruszonką. Autorska propozycja Bogumiła Przybylaka
halo tu kuchnia Chrupiące i pożywne placki z kaszy gryczanej - zdrowsza alternatywa dla ziemniaczanych