halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Hit jesieni: rozgrzewający przysmak z Lubelszczyzny. Forszmak w jednym garnku - idealne danie na 2 dni

Hit jesieni: rozgrzewający przysmak z Lubelszczyzny. Forszmak w jednym garnku - idealne danie na 2 dni
Zapomniany żurek z królewskiego stołu. Takiego smaku nie znajdziesz w żadnej współczesnej kuchni
halo tu kuchnia

Zapomniany żurek z królewskiego stołu. Takiego smaku nie znajdziesz w żadnej współczesnej kuchni

Chrupiące kotleciki z kaszą gryczaną i warzywami. Idealne na kolację, gdy masz w lodówce kaszę z poprzedniego dnia
halo tu kuchnia

Chrupiące kotleciki z kaszą gryczaną i warzywami. Idealne na kolację, gdy masz w lodówce kaszę z poprzedniego dnia

Rozgrzewa i syci. Skuś się na barszcz czerwony z boczkiem i purée ziemniaczanym od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Rozgrzewa i syci. Skuś się na barszcz czerwony z boczkiem i purée ziemniaczanym od Karoliny Stolarskiej-Bigos

​Biało-czerwone pierożki – z burakiem, serkiem i ziołowym masłem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

​Biało-czerwone pierożki – z burakiem, serkiem i ziołowym masłem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos



Soczysty burger z majonezem truflowym i chrustem cebulowym od Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Soczysty burger z majonezem truflowym i chrustem cebulowym od Jurka Sobieniaka

​Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka

Hit jesieni: Dyniowe tiramisu z białą czekoladą według Emiliana Castagny
halo tu kuchnia

Hit jesieni: Dyniowe tiramisu z białą czekoladą według Emiliana Castagny

Domowy makaron à la ziti z prostym pomidorowym sosem, czyli kwintesencja włoskiej kuchni w wydaniu Emiliano Castagna
halo tu kuchnia

Domowy makaron à la ziti z prostym pomidorowym sosem, czyli kwintesencja włoskiej kuchni w wydaniu Emiliano Castagna

Klasyczna foccacia z solą i rozmarynem z przepisu Emiliano Castagna. Sekret tkwi nie tylko w składnikach
halo tu kuchnia

Klasyczna foccacia z solą i rozmarynem z przepisu Emiliano Castagna. Sekret tkwi nie tylko w składnikach

Pyszny i rozgrzewający obiad na dwa dni. Ekspresowe krokiety bez zawijania
halo tu kuchnia

Pyszny i rozgrzewający obiad na dwa dni. Ekspresowe krokiety bez zawijania

Schab pieczony po polsku – przepis na soczyste mięso z sosem cydrowo-jabłkowym
halo tu kuchnia

Schab pieczony po polsku – przepis na soczyste mięso z sosem cydrowo-jabłkowym

Sandacz pieczony po polsku – przepis na delikatną rybę z sosem chrzanowym i młodymi ziemniakami
halo tu kuchnia

Sandacz pieczony po polsku – przepis na delikatną rybę z sosem chrzanowym i młodymi ziemniakami

Kurczak pieczony po polsku z farszem z chałki i wątróbki – klasyka w nowoczesnym wydaniu
halo tu kuchnia

Kurczak pieczony po polsku z farszem z chałki i wątróbki – klasyka w nowoczesnym wydaniu

​Gołąbek pieczony w garnku – tradycja w autorskim wydaniu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Gołąbek pieczony w garnku – tradycja w autorskim wydaniu Jurka Sobieniaka

​Domowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Domowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka Sobieniaka

Ekspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godziny
halo tu kuchnia

Ekspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godziny

Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna
halo tu kuchnia

Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna

materiał promocyjny
Ekologiczna kiełbasa wiejska w soczewicy z warzywami
halo tu kuchnia

Ekologiczna kiełbasa wiejska w soczewicy z warzywami

​Kremowa zupa z dyni. Jesienny klasyk w halloweenowym wydaniu
halo tu kuchnia

​Kremowa zupa z dyni. Jesienny klasyk w halloweenowym wydaniu

​Jesienne bułeczki czosnkowe – w kształcie dyni zamknięte. Nie tylko na Halloween
halo tu kuchnia

​Jesienne bułeczki czosnkowe – w kształcie dyni zamknięte. Nie tylko na Halloween

Przekąski z ciasta francuskiego na Halloween – pizzerinki z pająkiem i parówki-mumie, krok po kroku
halo tu kuchnia

Przekąski z ciasta francuskiego na Halloween – pizzerinki z pająkiem i parówki-mumie, krok po kroku

Powałki albo peretryczki, czyli lubelskie chlebki zaduszne. Zapomniany przysmak lepszy od kopytek
halo tu kuchnia

Powałki albo peretryczki, czyli lubelskie chlebki zaduszne. Zapomniany przysmak lepszy od kopytek

Jesienny obiad w dwóch wersjach - prostej i "de luxe". Makaron z pieczoną dynią, fetą, i prażonymi orzechami
halo tu kuchnia

Jesienny obiad w dwóch wersjach - prostej i "de luxe". Makaron z pieczoną dynią, fetą, i prażonymi orzechami

​"Złote jabłka" vel "polskie cytryny". O pigwie (i recepturze z nią w roli głównej)
halo tu kuchnia

​"Złote jabłka" vel "polskie cytryny". O pigwie (i recepturze z nią w roli głównej)

Jednogarnkowe danie, które syci i rozgrzewa. Zrób od razu na dwa dni
halo tu kuchnia

Jednogarnkowe danie, które syci i rozgrzewa. Zrób od razu na dwa dni

materiał promocyjny
Sakiewki naleśnikowe z kurczakiem i warzywami
halo tu kuchnia

Sakiewki naleśnikowe z kurczakiem i warzywami

Racuchy z kremem z serka mascarpone z białą czekoladą i kruszonką z orzechów włoskich
halo tu kuchnia

Racuchy z kremem z serka mascarpone z białą czekoladą i kruszonką z orzechów włoskich

Klopsiki nadziewane serem, w sosie jabłkowo-chrzanowym i orzechami, z kopytkami
halo tu kuchnia

Klopsiki nadziewane serem, w sosie jabłkowo-chrzanowym i orzechami, z kopytkami

Schab z patelni nigdy nie smakował tak dobrze. Owocowy sos w przepisie Mateusza Gesslera wynosi danie na nowy poziom
halo tu kuchnia

Schab z patelni nigdy nie smakował tak dobrze. Owocowy sos w przepisie Mateusza Gesslera wynosi danie na nowy poziom

Prosta zupa ziemniaczana z przepisu Mateusza Gesslera. Idealnie rozgrzewa w chłodne, jesienne dni
halo tu kuchnia

Prosta zupa ziemniaczana z przepisu Mateusza Gesslera. Idealnie rozgrzewa w chłodne, jesienne dni

Pieczona kiełbasa z zieloną soczewicą i warzywami Mateusza Gesslera, czyli jesienna uczta w najlepszym wydaniu
halo tu kuchnia

Pieczona kiełbasa z zieloną soczewicą i warzywami Mateusza Gesslera, czyli jesienna uczta w najlepszym wydaniu

materiał promocyjny
Smaki jesieni: 3 sezonowe przepisy z wykorzystaniem ekologicznych produktów
halo tu kuchnia

Smaki jesieni: 3 sezonowe przepisy z wykorzystaniem ekologicznych produktów

Bigos z... ziemniakami i fasolą, czyli wersja z dawnej Galicji
halo tu kuchnia

Bigos z... ziemniakami i fasolą, czyli wersja z dawnej Galicji

Bigos na staropolską modłę. Klasyczna receptura według... Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Bigos na staropolską modłę. Klasyczna receptura według... Karoliny Stolarskiej-Bigos

Zapomnij o "zwykłym" spaghetti. Lekkie, kremowe Tagliolini al Limone zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Zapomnij o "zwykłym" spaghetti. Lekkie, kremowe Tagliolini al Limone zrobisz w 15 minut

Hit jesieni: szybka lasagne w garnku - pyszne danie na dwa dni, które robi furorę w każdym domu
halo tu kuchnia

Hit jesieni: szybka lasagne w garnku - pyszne danie na dwa dni, które robi furorę w każdym domu

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt