halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Hit TikToka - faszerowane pieczarki w dwóch odsłonach. Idealne na szybki obiad lub aromatyczną kolację

Hit TikToka - faszerowane pieczarki w dwóch odsłonach. Idealne na szybki obiad lub aromatyczną kolację
​"Spalona" poezja patelni, czyli krótka historia apulijskiego spaghetti bruciati
halo tu kuchnia

​"Spalona" poezja patelni, czyli krótka historia apulijskiego spaghetti bruciati

Bułeczki z mikrofali zrobisz w dwie minuty. Ratują, gdy chlebak świeci pustkami
halo tu kuchnia

Bułeczki z mikrofali zrobisz w dwie minuty. Ratują, gdy chlebak świeci pustkami

Koreański hit internetu. Kawa Dalgona - bezkofeinowa, klasyczna lub z przyprawami
halo tu kuchnia

Koreański hit internetu. Kawa Dalgona - bezkofeinowa, klasyczna lub z przyprawami

​Nie włoski, a... czeski. O kotlecie rzymskim – serowym symbolu peerelowskiej rzeczywistości
halo tu kuchnia

​Nie włoski, a... czeski. O kotlecie rzymskim – serowym symbolu peerelowskiej rzeczywistości



Bez glutenu, bez drożdży, ale pełen smaku i zdrowia. Ewa Wachowicz poleca przepis na chleb gryczany
halo tu kuchnia

Bez glutenu, bez drożdży, ale pełen smaku i zdrowia. Ewa Wachowicz poleca przepis na chleb gryczany

​Polskie korzenie gastronomicznej królowej Saint-Tropez, czyli rzecz o tarte tropézienne
halo tu kuchnia

​Polskie korzenie gastronomicznej królowej Saint-Tropez, czyli rzecz o tarte tropézienne

Krótka historia słonecznikowej bulwy, czyli o powrocie topinamburu (i jego prozdrowotnej wyjątkowości)
halo tu kuchnia

Krótka historia słonecznikowej bulwy, czyli o powrocie topinamburu (i jego prozdrowotnej wyjątkowości)

Kultowy sernik na zimno z PRL-u wraca w wielkim stylu. Na TikToku furorę robi nowa wersja
halo tu kuchnia

Kultowy sernik na zimno z PRL-u wraca w wielkim stylu. Na TikToku furorę robi nowa wersja

​"Krnąbrna" pasta rodem z PRL-u. O co chodzi z awanturką?
halo tu kuchnia

​"Krnąbrna" pasta rodem z PRL-u. O co chodzi z awanturką?

Kogel-mogel wraca na salony. Kultowy deser z PRL w nowej wersji – wygląda jak z cukierni, smakuje jak dzieciństwo
halo tu kuchnia

Kogel-mogel wraca na salony. Kultowy deser z PRL w nowej wersji – wygląda jak z cukierni, smakuje jak dzieciństwo

​Szarpano-skubany pleśniak fugą nazwany, czyli o cieście-symbolu "kuchni zeszytowej"
halo tu kuchnia

​Szarpano-skubany pleśniak fugą nazwany, czyli o cieście-symbolu "kuchni zeszytowej"

Pomidorowa z makaronem czy z ryżem? Z tym dodatkiem lepiej służy zdrowiu i szczupłej sylwetce
halo tu kuchnia

Pomidorowa z makaronem czy z ryżem? Z tym dodatkiem lepiej służy zdrowiu i szczupłej sylwetce

W PRL był kultowym napojem, później o nim zapomnieliśmy. Dzisiaj wraca jako modne superfood
halo tu kuchnia

W PRL był kultowym napojem, później o nim zapomnieliśmy. Dzisiaj wraca jako modne superfood

Ewa Olejniczak serwuje letnie dania, które pokochasz. Proste przepisy idealne na spotkania z rodziną i przyjaciółmi
halo tu kuchnia

Ewa Olejniczak serwuje letnie dania, które pokochasz. Proste przepisy idealne na spotkania z rodziną i przyjaciółmi

Błyskawiczna karpatka bez pieczenia. Kultowe ciasto PRL-u w nowej wersji
halo tu kuchnia

Błyskawiczna karpatka bez pieczenia. Kultowe ciasto PRL-u w nowej wersji

Od rzymskich eksperymentów Pliniusza do hitu amerykańskich stadionów. O perypetiach musztardy zdań kilka
halo tu kuchnia

Od rzymskich eksperymentów Pliniusza do hitu amerykańskich stadionów. O perypetiach musztardy zdań kilka

Kultowy deser z PRL wraca na salony jako comfort food. Kochają go wszystkie pokolenia
halo tu kuchnia

Kultowy deser z PRL wraca na salony jako comfort food. Kochają go wszystkie pokolenia

​Morska przygoda bez ości, czyli o "tuńczyku" z arbuza i "łososiu" z marchewki
halo tu kuchnia

​Morska przygoda bez ości, czyli o "tuńczyku" z arbuza i "łososiu" z marchewki

Od "ulipek z pianą" do peerelowskiego hitu, czyli zaskakująco długie dzieje rurek z kremem
halo tu kuchnia

Od "ulipek z pianą" do peerelowskiego hitu, czyli zaskakująco długie dzieje rurek z kremem

Fasolka szparagowa inaczej. Tę sałatkę zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Fasolka szparagowa inaczej. Tę sałatkę zrobisz w 15 minut

Smak wakacji z dawnych lat. Domowa lemoniada i oranżada z przepisu babci
halo tu kuchnia

Smak wakacji z dawnych lat. Domowa lemoniada i oranżada z przepisu babci

Ciasto spod widelca z jagodami. Szybki i łatwy przepis Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Ciasto spod widelca z jagodami. Szybki i łatwy przepis Ewy Wachowicz

​O nieudanym detronizowaniu wuzetki, czyli krótka kariera warszawskiej zygmuntówki
halo tu kuchnia

​O nieudanym detronizowaniu wuzetki, czyli krótka kariera warszawskiej zygmuntówki

Kultowy deser z PRL-u znów modny. Smakuje obłędnie i kosztuje grosze
halo tu kuchnia

Kultowy deser z PRL-u znów modny. Smakuje obłędnie i kosztuje grosze

Wilgotne ciasto czekoladowe z cukinii. Prosty deser, który smakuje jak z najlepszej cukierni
halo tu kuchnia

Wilgotne ciasto czekoladowe z cukinii. Prosty deser, który smakuje jak z najlepszej cukierni

Lekkie i chrupiące placki z bakłażana. Przepis na smakowitą kolację lub szybką przekąskę
halo tu kuchnia

Lekkie i chrupiące placki z bakłażana. Przepis na smakowitą kolację lub szybką przekąskę

Powrót hitowego deseru z PRL-u. Zrobisz go w 15 minut i smakuje jak u babci
halo tu kuchnia

Powrót hitowego deseru z PRL-u. Zrobisz go w 15 minut i smakuje jak u babci

Smak jak w najlepszej cukierni. Jak ciekawie podać lody? Z prażonymi ziarnami, popcornem albo z espresso
halo tu kuchnia

Smak jak w najlepszej cukierni. Jak ciekawie podać lody? Z prażonymi ziarnami, popcornem albo z espresso

Makaron z truskawkami Igi Świątek to hit i... konsternacja internetu. Czy naprawdę nigdzie poza Polską się go nie je?
halo tu kuchnia

Makaron z truskawkami Igi Świątek to hit i... konsternacja internetu. Czy naprawdę nigdzie poza Polską się go nie je?

Miękki i soczysty kotlet schabowy według Ewy Wachowicz. Rodzina poprosi o dokładkę
halo tu kuchnia

Miękki i soczysty kotlet schabowy według Ewy Wachowicz. Rodzina poprosi o dokładkę

W Polsce mało znane połączenie, a zajada się nim pół świata. Ryż w tym zestawieniu to samo zdrowie
halo tu kuchnia

W Polsce mało znane połączenie, a zajada się nim pół świata. Ryż w tym zestawieniu to samo zdrowie

Fenomen internetu: pyszny i lekki wrap z cukinii, którym zastąpisz pieczywo - idealny jako przekąska lub szybka kolacja
halo tu kuchnia

Fenomen internetu: pyszny i lekki wrap z cukinii, którym zastąpisz pieczywo - idealny jako przekąska lub szybka kolacja

Pożywny hit na szybką kolację: obłędnie pyszny kebab z patelni w 15 minut - lepszy i zdrowszy niż z budki
halo tu kuchnia

Pożywny hit na szybką kolację: obłędnie pyszny kebab z patelni w 15 minut - lepszy i zdrowszy niż z budki

​Czym są blåbärsbullar? Słów kilka o jagodziankach w szwedzkiej odsłonie
halo tu kuchnia

​Czym są blåbärsbullar? Słów kilka o jagodziankach w szwedzkiej odsłonie

Najprostszy deser lata - rozpływające się w ustach pieczone brzoskwinie z miodem, miętą i jogurtem
halo tu kuchnia

Najprostszy deser lata - rozpływające się w ustach pieczone brzoskwinie z miodem, miętą i jogurtem

​Cztery rzeczy, których – prawdopodobnie – nie wiecie o czekoladzie (i receptura z takową... na słono)
halo tu kuchnia

​Cztery rzeczy, których – prawdopodobnie – nie wiecie o czekoladzie (i receptura z takową... na słono)

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt