Hit jesieni: rozgrzewający przysmak z Lubelszczyzny. Forszmak w jednym garnku - idealne danie na 2 dni
halo tu kuchnia Zapomniany żurek z królewskiego stołu. Takiego smaku nie znajdziesz w żadnej współczesnej kuchni
halo tu kuchnia Chrupiące kotleciki z kaszą gryczaną i warzywami. Idealne na kolację, gdy masz w lodówce kaszę z poprzedniego dnia
halo tu kuchnia Rozgrzewa i syci. Skuś się na barszcz czerwony z boczkiem i purée ziemniaczanym od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Biało-czerwone pierożki – z burakiem, serkiem i ziołowym masłem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Domowy makaron à la ziti z prostym pomidorowym sosem, czyli kwintesencja włoskiej kuchni w wydaniu Emiliano Castagna
halo tu kuchnia Klasyczna foccacia z solą i rozmarynem z przepisu Emiliano Castagna. Sekret tkwi nie tylko w składnikach
halo tu kuchnia Sandacz pieczony po polsku – przepis na delikatną rybę z sosem chrzanowym i młodymi ziemniakami
halo tu kuchnia Kurczak pieczony po polsku z farszem z chałki i wątróbki – klasyka w nowoczesnym wydaniu
halo tu kuchnia Domowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Ekspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godziny
halo tu kuchnia Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna
halo tu kuchnia Przekąski z ciasta francuskiego na Halloween – pizzerinki z pająkiem i parówki-mumie, krok po kroku
halo tu kuchnia Powałki albo peretryczki, czyli lubelskie chlebki zaduszne. Zapomniany przysmak lepszy od kopytek
halo tu kuchnia Jesienny obiad w dwóch wersjach - prostej i "de luxe". Makaron z pieczoną dynią, fetą, i prażonymi orzechami
halo tu kuchnia Racuchy z kremem z serka mascarpone z białą czekoladą i kruszonką z orzechów włoskich
halo tu kuchnia Schab z patelni nigdy nie smakował tak dobrze. Owocowy sos w przepisie Mateusza Gesslera wynosi danie na nowy poziom
halo tu kuchnia Prosta zupa ziemniaczana z przepisu Mateusza Gesslera. Idealnie rozgrzewa w chłodne, jesienne dni
halo tu kuchnia Pieczona kiełbasa z zieloną soczewicą i warzywami Mateusza Gesslera, czyli jesienna uczta w najlepszym wydaniu
materiał promocyjnyhalo tu kuchnia Smaki jesieni: 3 sezonowe przepisy z wykorzystaniem ekologicznych produktów
halo tu kuchnia Zapomnij o "zwykłym" spaghetti. Lekkie, kremowe Tagliolini al Limone zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia Hit jesieni: szybka lasagne w garnku - pyszne danie na dwa dni, które robi furorę w każdym domu