halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Sylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusion
halo tu kuchnia

Sylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusion

Wytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Wytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka Sobieniaka

Placuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry
halo tu kuchnia

Placuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry

Włoska uczta dla zmysłów, czyli chrupiąca focaccia z krewetkami
halo tu kuchnia

Włoska uczta dla zmysłów, czyli chrupiąca focaccia z krewetkami

Elegancka propozycja z morskim akcentem. Spróbuj złocistej focacci z ośmiornicą
halo tu kuchnia

Elegancka propozycja z morskim akcentem. Spróbuj złocistej focacci z ośmiornicą

Przepis Martina Castro na focaccię z pomidorkami koktajlowymi i rozmarynem. Prosta, a pyszna!
halo tu kuchnia

Przepis Martina Castro na focaccię z pomidorkami koktajlowymi i rozmarynem. Prosta, a pyszna!



TYLKO U NAS. Martin Gimenez Castro przygotowuje je w każde święta. Drożdżowe bułeczki z kaszą gryczaną i grzybami
halo tu kuchnia

TYLKO U NAS. Martin Gimenez Castro przygotowuje je w każde święta. Drożdżowe bułeczki z kaszą gryczaną i grzybami

płatna współpraca
Propozycja Mateusza Gesslera na danie, które zaskoczy bliskich: pieczona polędwiczka wieprzowa faszerowana Comte
halo tu kuchnia

Propozycja Mateusza Gesslera na danie, które zaskoczy bliskich: pieczona polędwiczka wieprzowa faszerowana Comte

płatna współpraca
Propozycja na świętowanie ważnych okazji: medaliony z polędwicy w dwóch sosach
halo tu kuchnia

Propozycja na świętowanie ważnych okazji: medaliony z polędwicy w dwóch sosach

Z miłości do piernika, czyli włoskie tiramisu inaczej – w świątecznym wydaniu
halo tu kuchnia

Z miłości do piernika, czyli włoskie tiramisu inaczej – w świątecznym wydaniu

Wigilijny kulebiak z karpiem i grzybami w przepisie Jurka Sobieniaka. Pyszny i efektowny
halo tu kuchnia

Wigilijny kulebiak z karpiem i grzybami w przepisie Jurka Sobieniaka. Pyszny i efektowny

"Bal u Posejdona" według Gesslera, czyli najlepsze spaghetti z owocami morza. Także na święta
halo tu kuchnia

"Bal u Posejdona" według Gesslera, czyli najlepsze spaghetti z owocami morza. Także na święta

Krem podwójnie pieczarkowy Mateusza Gesslera. Paryżem inspirowany i grzanką przełamany
halo tu kuchnia

Krem podwójnie pieczarkowy Mateusza Gesslera. Paryżem inspirowany i grzanką przełamany

Czteroskładnikowa perfekcja Ewy Wachowicz, czyli wigilijna kasza z grzybami (według rodzinnej receptury)
halo tu kuchnia

Czteroskładnikowa perfekcja Ewy Wachowicz, czyli wigilijna kasza z grzybami (według rodzinnej receptury)

Zrobisz raz i zapomnisz o smażonym w panierce. Faszerowane grzybami roladki z karpia według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Zrobisz raz i zapomnisz o smażonym w panierce. Faszerowane grzybami roladki z karpia według Ewy Wachowicz

Nie zostanie ani okruszek! Świąteczny hit Ewy Wachowicz: lekki i puszysty piernik na zsiadłym mleku
halo tu kuchnia

Nie zostanie ani okruszek! Świąteczny hit Ewy Wachowicz: lekki i puszysty piernik na zsiadłym mleku

TYLKO U NAS. Wigilijny mus z karpia według Martina Gimeneza Castro. Zrobisz go w kilka chwil
halo tu kuchnia

TYLKO U NAS. Wigilijny mus z karpia według Martina Gimeneza Castro. Zrobisz go w kilka chwil

Halo, tu ciasto! Z bakaliami – według przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Halo, tu ciasto! Z bakaliami – według przepisu Ewy Wachowicz

TYLKO U NAS. Najlepszy śledź w oleju według szefa Jurka Sobieniaka. Jeden składnik zmienia wszystko
halo tu kuchnia

TYLKO U NAS. Najlepszy śledź w oleju według szefa Jurka Sobieniaka. Jeden składnik zmienia wszystko

płatna współpraca
Dekoracja stołu na Wigilię – stwórz niezapomnianą atmosferę dzięki zastawie marki Ambition
halo tu kuchnia

Dekoracja stołu na Wigilię – stwórz niezapomnianą atmosferę dzięki zastawie marki Ambition

płatna współpraca
Propozycja Jurka Sobieniaka na chłodne wieczory: zupa grzybowa z lanymi kluskami
halo tu kuchnia

Propozycja Jurka Sobieniaka na chłodne wieczory: zupa grzybowa z lanymi kluskami

Foie gras w figowo-brioszkowym anturażu. O (nie tylko) świątecznym daniu, którego nie powstydziłby się Król Słońce
halo tu kuchnia

Foie gras w figowo-brioszkowym anturażu. O (nie tylko) świątecznym daniu, którego nie powstydziłby się Król Słońce

Würstchen mit Kartoffelsalat – przedświąteczna klasyka niemieckiej kuchni według Łukasza Budzika
halo tu kuchnia

Würstchen mit Kartoffelsalat – przedświąteczna klasyka niemieckiej kuchni według Łukasza Budzika

Bułeczki twarogowo-grzybowe z pikantną konfiturą jabłkową. Nie jadłeś lepszych
halo tu kuchnia

Bułeczki twarogowo-grzybowe z pikantną konfiturą jabłkową. Nie jadłeś lepszych

Świąteczne pierniczki dla dzieci bez miodu i cukru. Sprawdzony przepis od mamy dietetyczki
halo tu kuchnia

Świąteczne pierniczki dla dzieci bez miodu i cukru. Sprawdzony przepis od mamy dietetyczki

Pieczony łosoś z masłem daktylowo-orzechowym i pieprzem oraz karmelizowanymi orzechami
halo tu kuchnia

Pieczony łosoś z masłem daktylowo-orzechowym i pieprzem oraz karmelizowanymi orzechami

Odrobina luksusu według Gesslera. ​Czarne risotto z przegrzebkami, szampanem i kawiorem z łososia
halo tu kuchnia

Odrobina luksusu według Gesslera. ​Czarne risotto z przegrzebkami, szampanem i kawiorem z łososia

​Klasyka po nowemu. Schab złotnicki z kością – na mandarynkowym sosie, z pieczoną (i czerwoną) kapustą podany
halo tu kuchnia

​Klasyka po nowemu. Schab złotnicki z kością – na mandarynkowym sosie, z pieczoną (i czerwoną) kapustą podany

Soczysta polędwica z dorsza na parze w sosie smardzowym z warzywnym spaghetti w przepisie Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Soczysta polędwica z dorsza na parze w sosie smardzowym z warzywnym spaghetti w przepisie Mateusza Gesslera

Świąteczne trzy w jednym, czyli pierogi wyjątkowe – z karpiem i grzybami, a do tego w piernikowym sosie
halo tu kuchnia

Świąteczne trzy w jednym, czyli pierogi wyjątkowe – z karpiem i grzybami, a do tego w piernikowym sosie

Łazanki – polska tradycja czy włoski eksport? O lasagnowych powiązaniach, Bonie i przepisach idealnych
halo tu kuchnia

Łazanki – polska tradycja czy włoski eksport? O lasagnowych powiązaniach, Bonie i przepisach idealnych

Drożdżowa choinka z serową niespodzianką (i to w dwóch wersjach), czyli święta w pół godziny
halo tu kuchnia

Drożdżowa choinka z serową niespodzianką (i to w dwóch wersjach), czyli święta w pół godziny

Nowojorskie smaki z nieco wschodnim twistem, czyli pastrami z przepisu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Nowojorskie smaki z nieco wschodnim twistem, czyli pastrami z przepisu Jurka Sobieniaka

"Pogrzebany łosoś" z buraczaną nutą, czyli osobliwy gravlax według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Pogrzebany łosoś" z buraczaną nutą, czyli osobliwy gravlax według Jurka Sobieniaka

Rozgarnywane kluski zwane sapką i pierogi suszonymi śliwkami nadziane. Opowieść o zagórzańskich smakach
halo tu kuchnia

Rozgarnywane kluski zwane sapką i pierogi suszonymi śliwkami nadziane. Opowieść o zagórzańskich smakach

Szwedzko-brytyjskie spotkanie na szczycie, czyli śledziowe fish and chips według Martina Castro
halo tu kuchnia

Szwedzko-brytyjskie spotkanie na szczycie, czyli śledziowe fish and chips według Martina Castro

Marynowane filety pachnące świętami i najprostszy na świecie tatar, czyli śledziowe rarytasy od Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia

Marynowane filety pachnące świętami i najprostszy na świecie tatar, czyli śledziowe rarytasy od Martina Gimeneza Castro

Domek z piernika jak z najpiękniejszej świątecznej bajki. Z tego przepisu zawsze się udaje
halo tu kuchnia

Domek z piernika jak z najpiękniejszej świątecznej bajki. Z tego przepisu zawsze się udaje

  • Poprzednia
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt