halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


​Soczysty burger pożarski z prażoną cebulką podany z surówką coleslaw według przepisu Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

​Soczysty burger pożarski z prażoną cebulką podany z surówką coleslaw według przepisu Mateusza Gesslera

Kulinarna podróż do serca Indii. Skuś się na kremowy i aromatyczny butter chicken z chlebkiem naan
halo tu kuchnia

Kulinarna podróż do serca Indii. Skuś się na kremowy i aromatyczny butter chicken z chlebkiem naan

Euroazjatycka fuzja, czyli kaczka z sosem orzechowym, pieczoną brukselką i batatowym purée
halo tu kuchnia

Euroazjatycka fuzja, czyli kaczka z sosem orzechowym, pieczoną brukselką i batatowym purée

Kulinarne multi-kulti, czyli Martina Castro sałatka... na ciepło. Z jarmużem, brukselką i łososiem
halo tu kuchnia

Kulinarne multi-kulti, czyli Martina Castro sałatka... na ciepło. Z jarmużem, brukselką i łososiem

Huevos rancheros con un giro polaco, czyli meksykańskie ranczo na śniadanie (i to z polskim akcentem)
halo tu kuchnia

Huevos rancheros con un giro polaco, czyli meksykańskie ranczo na śniadanie (i to z polskim akcentem)

Pyszne naleśniki z krabem zapiekane pod beszamelem według przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Pyszne naleśniki z krabem zapiekane pod beszamelem według przepisu Ewy Wachowicz



Wychodzi nawet początkującym. Chlebek bananowy z przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Wychodzi nawet początkującym. Chlebek bananowy z przepisu Ewy Wachowicz

Ropa vieja, czyli o kubańskiej rewolucji kulinarnej i... "starych ubraniach" na talerzu
halo tu kuchnia

Ropa vieja, czyli o kubańskiej rewolucji kulinarnej i... "starych ubraniach" na talerzu

płatna współpraca
Koreańskie hot-dogi: prosty przepis na azjatycki street food
halo tu kuchnia

Koreańskie hot-dogi: prosty przepis na azjatycki street food

Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz

Włoska podróż do... Galicji, czyli odmienione risotto ai funghi z nutą krakowskiej tradycji
halo tu kuchnia

Włoska podróż do... Galicji, czyli odmienione risotto ai funghi z nutą krakowskiej tradycji

"Błękitna wstęga" z niejasnym rodowodem, czyli wariacja na temat cordon bleu według Piotra Ogińskiego
halo tu kuchnia

"Błękitna wstęga" z niejasnym rodowodem, czyli wariacja na temat cordon bleu według Piotra Ogińskiego

Różowe szaleństwo, czyli buraczane tagliatelle z kurczakiem lub krewetkami od Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia

Różowe szaleństwo, czyli buraczane tagliatelle z kurczakiem lub krewetkami od Martina Gimeneza Castro

Trochę francuskie, trochę amerykańskie i bardzo słodkie. Śniadanie na bogato według Martina Gimneza Castro
halo tu kuchnia

Trochę francuskie, trochę amerykańskie i bardzo słodkie. Śniadanie na bogato według Martina Gimneza Castro

Mule z sosem śmietankowym według przepisu Martina Castro
halo tu kuchnia

Mule z sosem śmietankowym według przepisu Martina Castro

Francuski szyk na rustykalnej tęczy, czyli długo duszona gicz jagnięca z kolorowymi warzywami podana
halo tu kuchnia

Francuski szyk na rustykalnej tęczy, czyli długo duszona gicz jagnięca z kolorowymi warzywami podana

halo tu kuchnia

Nie taki wiedeński, jak go malują. Sznycel idealny według Mateusza Gesslera – Włochami i Polską smakujący

Ptysiowa "kapustka" w wytrawnej wersji. Z kozim serem oraz... melonem i pomarańczową emulsją
halo tu kuchnia

Ptysiowa "kapustka" w wytrawnej wersji. Z kozim serem oraz... melonem i pomarańczową emulsją

Victoria sponge cake, czyli prawdziwie królewski biszkopt. I to w 30 minut
halo tu kuchnia

Victoria sponge cake, czyli prawdziwie królewski biszkopt. I to w 30 minut

Biedna królowa, czyli łódzka zalewajka. Tradycyjna zupa, którą zrobisz w 15 minut
halo tu kuchnia

Biedna królowa, czyli łódzka zalewajka. Tradycyjna zupa, którą zrobisz w 15 minut

Gdy ogień spotyka wodę, czyli pikantna zupa rybna Martina Castro
halo tu kuchnia

Gdy ogień spotyka wodę, czyli pikantna zupa rybna Martina Castro

Kanapka doskonała według Martina Castro. Z wędzonym pstrągiem i kaparowym akcentem
halo tu kuchnia

Kanapka doskonała według Martina Castro. Z wędzonym pstrągiem i kaparowym akcentem

Pierogowa uczta na cześć pstrąga – z dodatkiem Rzymu i szczyptą Podhala
halo tu kuchnia

Pierogowa uczta na cześć pstrąga – z dodatkiem Rzymu i szczyptą Podhala

Król górskich potoków w objęciach kuchennej fuzji, czyli roladki z pstrąga według Martina Castro
halo tu kuchnia

Król górskich potoków w objęciach kuchennej fuzji, czyli roladki z pstrąga według Martina Castro

"Najlepsze połączenie składników w historii", czyli sałatka nicejska. Po prostu
halo tu kuchnia

"Najlepsze połączenie składników w historii", czyli sałatka nicejska. Po prostu

Ślōnsko kuchnia z nowoczesnym twistem, czyli tradycyjne kluski w dyniowym towarzystwie
halo tu kuchnia

Ślōnsko kuchnia z nowoczesnym twistem, czyli tradycyjne kluski w dyniowym towarzystwie

Polska klasyka z francuską nazwą (i to w wegańskiej odsłonie). Fasolka po bretońsku według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Polska klasyka z francuską nazwą (i to w wegańskiej odsłonie). Fasolka po bretońsku według Ewy Olejniczak

Król polskich rautów w karnawałowym menu. Klasyczny tatar inaczej (i to potrójnie)
halo tu kuchnia

Król polskich rautów w karnawałowym menu. Klasyczny tatar inaczej (i to potrójnie)

"Złote łzy" w rytmie samby, czyli brazylijskie coxinhas według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Złote łzy" w rytmie samby, czyli brazylijskie coxinhas według Jurka Sobieniaka

Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka

Ostre, ostrzejsze i... z piekła rodem. Trzy charakterne propozycje na Międzynarodowy Dzień Pikantnych Potraw
halo tu kuchnia

Ostre, ostrzejsze i... z piekła rodem. Trzy charakterne propozycje na Międzynarodowy Dzień Pikantnych Potraw

Nie takie polskie, jak je malują. O międzynarodowej sławie faworków i stuletniej recepturze
halo tu kuchnia

Nie takie polskie, jak je malują. O międzynarodowej sławie faworków i stuletniej recepturze

Bez glutenu, bez mąki, ale za to pełna smaku. Pizza kalafiorowa z tuńczykiem według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia

Bez glutenu, bez mąki, ale za to pełna smaku. Pizza kalafiorowa z tuńczykiem według Ewy Olejniczak

Idealnie soczysty i aromatyczny obiad. Pieczony okoń morski z tymiankiem i czosnkiem, salsa i szafranowe risottto
halo tu kuchnia

Idealnie soczysty i aromatyczny obiad. Pieczony okoń morski z tymiankiem i czosnkiem, salsa i szafranowe risottto

Rozgrzewający zimowy bowl z makaronem, grillowanym kurczakiem i warzywami
halo tu kuchnia

Rozgrzewający zimowy bowl z makaronem, grillowanym kurczakiem i warzywami

Ze słowiańskich pieców do kuchni Gesslera. Gryczane bliny z tatarskim sosem, łososiowym kawiorem i nie tylko
halo tu kuchnia

Ze słowiańskich pieców do kuchni Gesslera. Gryczane bliny z tatarskim sosem, łososiowym kawiorem i nie tylko

Nie węgierskie, a galaktyczne (i to według Gesslera). Warzywne leczo, które poleci w kosmos
halo tu kuchnia

Nie węgierskie, a galaktyczne (i to według Gesslera). Warzywne leczo, które poleci w kosmos

Polskie pierogi... na orbicie (i to dosłownie!). Kosmiczna receptura Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Polskie pierogi... na orbicie (i to dosłownie!). Kosmiczna receptura Mateusza Gesslera

  • Poprzednia
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt