materiał promocyjnyhalo tu kuchnia Zdrowa i smaczna propozycja Mateusza Gesslera na imprezowy stół: wege miniburgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem śródziemnomorskim
halo tu kuchnia Chińskie "pampuchy" z kaczką... bez kaczki, czyli wegetariańska Azja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia Pikantna meksykańska fiesta według Mateusza Gesslera. Mini tacos z chilli – bez mięsa, ale z habanero
halo tu kuchnia Mięciutka karkówka gotowa w kilka chwil. Ekspresowy gulasz wieprzowy Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Uczta, jak na najlepszym polskim dworze. Pieczony kurczak po sarmacku zachwyci twoich gości
halo tu kuchnia Trzy pomysły na kalafiora "inaczej" – bez bułki tartej, choć w niepowtarzalnym towarzystwie
halo tu kuchnia Obowiązkowa wuzetka, krem (nie)sułtański i greccy bogowie w Hortexie. Czym osładzaliśmy sobie PRL?
halo tu kuchnia Co zamiast kotletów? Spróbuj mięsnego strudla z ciasta filo. Z pomidorami i mozzarellą
halo tu kuchnia Racuchy z ciasta drożdżowego z piekarnika z sosem waniliowym. Czujesz już ten zapach dochodzący z kuchni?
halo tu kuchnia Rozgrzewające rustykalne leczo z piekarnika. Jurek Sobieniak podał je z niecodziennym dodatkiem
materiał promocyjnyhalo tu kuchnia Makaron Spaghetti z piersią z kurczaka w sosie gorgonzola ze świeżą bazylią i orzechową nutą
halo tu kuchnia Arcyczekoladowe brownie w doborowym towarzystwie. Z malinami i śmietanowo-orzechową chmurką
halo tu kuchnia Słodko-słona fuzja smaków z Japonią w tle. Pieczona dynia futsu według Łukasza Budzika
halo tu kuchnia Niech żyje pasta. Kolanka w bulionie gotowane – z cukinią i wędzoną papryką. Na Dzień Makaronu