halo tu kuchnia Soczysty burger pożarski z prażoną cebulką podany z surówką coleslaw według przepisu Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia Kulinarna podróż do serca Indii. Skuś się na kremowy i aromatyczny butter chicken z chlebkiem naan
halo tu kuchnia Euroazjatycka fuzja, czyli kaczka z sosem orzechowym, pieczoną brukselką i batatowym purée
halo tu kuchnia Kulinarne multi-kulti, czyli Martina Castro sałatka... na ciepło. Z jarmużem, brukselką i łososiem
halo tu kuchnia Huevos rancheros con un giro polaco, czyli meksykańskie ranczo na śniadanie (i to z polskim akcentem)
halo tu kuchnia Ropa vieja, czyli o kubańskiej rewolucji kulinarnej i... "starych ubraniach" na talerzu
halo tu kuchnia Włoska podróż do... Galicji, czyli odmienione risotto ai funghi z nutą krakowskiej tradycji
halo tu kuchnia "Błękitna wstęga" z niejasnym rodowodem, czyli wariacja na temat cordon bleu według Piotra Ogińskiego
halo tu kuchnia Różowe szaleństwo, czyli buraczane tagliatelle z kurczakiem lub krewetkami od Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia Trochę francuskie, trochę amerykańskie i bardzo słodkie. Śniadanie na bogato według Martina Gimneza Castro
halo tu kuchnia Francuski szyk na rustykalnej tęczy, czyli długo duszona gicz jagnięca z kolorowymi warzywami podana
halo tu kuchnia Nie taki wiedeński, jak go malują. Sznycel idealny według Mateusza Gesslera – Włochami i Polską smakujący
halo tu kuchnia Ptysiowa "kapustka" w wytrawnej wersji. Z kozim serem oraz... melonem i pomarańczową emulsją
halo tu kuchnia Król górskich potoków w objęciach kuchennej fuzji, czyli roladki z pstrąga według Martina Castro
halo tu kuchnia Ślōnsko kuchnia z nowoczesnym twistem, czyli tradycyjne kluski w dyniowym towarzystwie
halo tu kuchnia Polska klasyka z francuską nazwą (i to w wegańskiej odsłonie). Fasolka po bretońsku według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Ostre, ostrzejsze i... z piekła rodem. Trzy charakterne propozycje na Międzynarodowy Dzień Pikantnych Potraw
halo tu kuchnia Nie takie polskie, jak je malują. O międzynarodowej sławie faworków i stuletniej recepturze
halo tu kuchnia Bez glutenu, bez mąki, ale za to pełna smaku. Pizza kalafiorowa z tuńczykiem według Ewy Olejniczak
halo tu kuchnia Idealnie soczysty i aromatyczny obiad. Pieczony okoń morski z tymiankiem i czosnkiem, salsa i szafranowe risottto
halo tu kuchnia Ze słowiańskich pieców do kuchni Gesslera. Gryczane bliny z tatarskim sosem, łososiowym kawiorem i nie tylko
halo tu kuchnia Nie węgierskie, a galaktyczne (i to według Gesslera). Warzywne leczo, które poleci w kosmos
halo tu kuchnia Polskie pierogi... na orbicie (i to dosłownie!). Kosmiczna receptura Mateusza Gesslera