halo tu kuchnia Babka z sezonowym owocem, którego prawie nie używamy do ciast. Hiszpański przepis robi furorę
halo tu kuchnia Smażone pierogi z kaszą, kapustą i kiełbasą - jesienny hit od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Gołąbki w wersji maxi, czyli włoska kapusta z mięsnym farszem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia Brudzące białe bluzki spaghetti - krem z pieczonych pomidorów, ricotty i bazylii z grillowanym kurczakiem i brokułami
halo tu kuchnia Zielone risotto z pesto i pieczonym łososiem - sprytny sposób na warzywa dla najmłodszych
halo tu kuchnia Złociste placuszki z batatów z kremowym sosem, czyli comfort food w jesiennym wydaniu
halo tu kuchnia Turecki koniec "dubajskiej"? O pişmaniye – kolejnym deserze, który stał się (czekoladowym) viralem
halo tu kuchnia Hit jesieni: jednogarnkowy gulasz mięsny z warzywami lub w wersji wege z ciecierzycą - idealne danie na dwa dni
halo tu kuchnia Dynia na... śniadanie. Pięć (tak słodkich, jak i słonych) sposobów rozpoczęcia jesiennego dnia
halo tu kuchnia Roladki faszerowane gruszką i szpinakiem w kremowym sosie serowym. Propozycja Karoliny Bigos
halo tu kuchnia Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Jest najzdrowszy i najczęściej "podrabiany". Jak rozpoznać prawdziwy chleb żytni razowy na zakwasie?
halo tu kuchnia Drobiowe (i jesienne) leczo według Karoliny Stolarskiej-Bigos - z dyniowymi kluskami i... białej kiełbasy
halo tu kuchnia (Niekoniecznie śniadaniowe) bajgle na bogato – z kiełbaskami, jajkami i konfiturą z czerwonej cebuli
halo tu kuchnia Wrap z antrykotowym chilli con carne, czyli Tex-Mex w interpretacji Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia Kotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia Hit jesieni: jednogarnkowe curry z warzywami. W 30 minut masz pyszne i pożywne danie na dwa dni
halo tu kuchnia Obiad jak w restauracji, a zrobisz go w domu. Pieczone udka z kaczki z puree pietruszkowym
halo tu kuchnia Grzanki z ubijaną fetą, karmelizowanymi jabłkami i orzechami włoskimi – idealna jesienna przekąska
halo tu kuchnia Schab z boczkiem, oscypkiem i żurawiną, czyli góralska wariacja według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia Łososiowy stek – z orzo i sałatką z mikroliści. Autorska interpretacja Mateusza Gesslera