halo tu polsat
Oglądaj od piątku
do niedzieli od 8:00
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


Babka z sezonowym owocem, którego prawie nie używamy do ciast. Hiszpański przepis robi furorę
halo tu kuchnia

Babka z sezonowym owocem, którego prawie nie używamy do ciast. Hiszpański przepis robi furorę

Rozgrzewający obiad na chłodne dni - kotlety z kapusty z sosem koperkowym
halo tu kuchnia

Rozgrzewający obiad na chłodne dni - kotlety z kapusty z sosem koperkowym

Smażone pierogi z kaszą, kapustą i kiełbasą - jesienny hit od Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

Smażone pierogi z kaszą, kapustą i kiełbasą - jesienny hit od Karoliny Stolarskiej-Bigos

​Gołąbki w wersji maxi, czyli włoska kapusta z mięsnym farszem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos
halo tu kuchnia

​Gołąbki w wersji maxi, czyli włoska kapusta z mięsnym farszem. Przepis Karoliny Stolarskiej-Bigos

Brudzące białe bluzki spaghetti - krem z pieczonych pomidorów, ricotty i bazylii z grillowanym kurczakiem i brokułami
halo tu kuchnia

Brudzące białe bluzki spaghetti - krem z pieczonych pomidorów, ricotty i bazylii z grillowanym kurczakiem i brokułami

Zielone risotto z pesto i pieczonym łososiem - sprytny sposób na warzywa dla najmłodszych
halo tu kuchnia

Zielone risotto z pesto i pieczonym łososiem - sprytny sposób na warzywa dla najmłodszych



Złociste placuszki z batatów z kremowym sosem, czyli comfort food w jesiennym wydaniu
halo tu kuchnia

Złociste placuszki z batatów z kremowym sosem, czyli comfort food w jesiennym wydaniu

​Turecki koniec "dubajskiej"? O pişmaniye – kolejnym deserze, który stał się (czekoladowym) viralem
halo tu kuchnia

​Turecki koniec "dubajskiej"? O pişmaniye – kolejnym deserze, który stał się (czekoladowym) viralem

Hit jesieni: jednogarnkowy gulasz mięsny z warzywami lub w wersji wege z ciecierzycą - idealne danie na dwa dni
halo tu kuchnia

Hit jesieni: jednogarnkowy gulasz mięsny z warzywami lub w wersji wege z ciecierzycą - idealne danie na dwa dni

​Dynia na... śniadanie. Pięć (tak słodkich, jak i słonych) sposobów rozpoczęcia jesiennego dnia
halo tu kuchnia

​Dynia na... śniadanie. Pięć (tak słodkich, jak i słonych) sposobów rozpoczęcia jesiennego dnia

Rozgrzewające i szybkie danie na jesień: faszerowane papryki w dwóch wersjach
halo tu kuchnia

Rozgrzewające i szybkie danie na jesień: faszerowane papryki w dwóch wersjach

​Nie tylko knedlíky i smažený sýr, czyli Czechy od (mniej znanej) kuchni
halo tu kuchnia

​Nie tylko knedlíky i smažený sýr, czyli Czechy od (mniej znanej) kuchni

Idealny deser do kawy. Skuś się na ciasto czekoladowe z kremem waniliowym
halo tu kuchnia

Idealny deser do kawy. Skuś się na ciasto czekoladowe z kremem waniliowym

Roladki faszerowane gruszką i szpinakiem w kremowym sosie serowym. Propozycja Karoliny Bigos
halo tu kuchnia

Roladki faszerowane gruszką i szpinakiem w kremowym sosie serowym. Propozycja Karoliny Bigos

Idealne danie na jesień - aromatyczny krem z białych warzyw z gruszką
halo tu kuchnia

Idealne danie na jesień - aromatyczny krem z białych warzyw z gruszką

​Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka

​Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka

​Grzanki z podwójnie podgrzybkowym masłem, czyli jesienna uczta Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Grzanki z podwójnie podgrzybkowym masłem, czyli jesienna uczta Jurka Sobieniaka

Ekspresowe i puszyste cynamonki. Smakują obłędnie i zrobisz je w 20 minut
halo tu kuchnia

Ekspresowe i puszyste cynamonki. Smakują obłędnie i zrobisz je w 20 minut

"UFO dynie", czyli o patisonach (i ich "schabowej" wersji)
halo tu kuchnia

"UFO dynie", czyli o patisonach (i ich "schabowej" wersji)

Hit jesieni: jednogarnkowe klopsiki w sosie pomidorowym z czosnkiem i parmezanem
halo tu kuchnia

Hit jesieni: jednogarnkowe klopsiki w sosie pomidorowym z czosnkiem i parmezanem

materiał promocyjny
Schab faszerowany kiełbasą z szynki z kopytkami
halo tu kuchnia

Schab faszerowany kiełbasą z szynki z kopytkami

materiał promocyjny
Omlet z serem Havarti i sałatką z pomidorków
halo tu kuchnia

Omlet z serem Havarti i sałatką z pomidorków

Jest najzdrowszy i najczęściej "podrabiany". Jak rozpoznać prawdziwy chleb żytni razowy na zakwasie?
halo tu kuchnia

Jest najzdrowszy i najczęściej "podrabiany". Jak rozpoznać prawdziwy chleb żytni razowy na zakwasie?

​Drobiowe (i jesienne) leczo według Karoliny Stolarskiej-Bigos - z dyniowymi kluskami i... białej kiełbasy
halo tu kuchnia

​Drobiowe (i jesienne) leczo według Karoliny Stolarskiej-Bigos - z dyniowymi kluskami i... białej kiełbasy

(Niekoniecznie śniadaniowe) bajgle na bogato – z kiełbaskami, jajkami i konfiturą z czerwonej cebuli
halo tu kuchnia

(Niekoniecznie śniadaniowe) bajgle na bogato – z kiełbaskami, jajkami i konfiturą z czerwonej cebuli

Wrap z antrykotowym chilli con carne, czyli Tex-Mex w interpretacji Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Wrap z antrykotowym chilli con carne, czyli Tex-Mex w interpretacji Mateusza Gesslera

Chrupiąca zapiekanka Mateusza Gesslera – z serem port salut i prażoną cebulką
halo tu kuchnia

Chrupiąca zapiekanka Mateusza Gesslera – z serem port salut i prażoną cebulką

Wyjątkowo szybka zapiekanka ziemniaczana. Z mięsem, salami i pokaźną ilością sera
halo tu kuchnia

Wyjątkowo szybka zapiekanka ziemniaczana. Z mięsem, salami i pokaźną ilością sera

​Kotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Kotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka Sobieniaka

Nowa odsłona frytek. Przepis Jurka Sobieniaka na ziemniaczane churros to hit jesieni
halo tu kuchnia

Nowa odsłona frytek. Przepis Jurka Sobieniaka na ziemniaczane churros to hit jesieni

Hit jesieni: jednogarnkowe curry z warzywami. W 30 minut masz pyszne i pożywne danie na dwa dni
halo tu kuchnia

Hit jesieni: jednogarnkowe curry z warzywami. W 30 minut masz pyszne i pożywne danie na dwa dni

materiał promocyjny
Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechami
halo tu kuchnia

Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechami

Obiad jak w restauracji, a zrobisz go w domu. Pieczone udka z kaczki z puree pietruszkowym
halo tu kuchnia

Obiad jak w restauracji, a zrobisz go w domu. Pieczone udka z kaczki z puree pietruszkowym

Grzanki z ubijaną fetą, karmelizowanymi jabłkami i orzechami włoskimi – idealna jesienna przekąska
halo tu kuchnia

Grzanki z ubijaną fetą, karmelizowanymi jabłkami i orzechami włoskimi – idealna jesienna przekąska

Schab z boczkiem, oscypkiem i żurawiną, czyli góralska wariacja według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Schab z boczkiem, oscypkiem i żurawiną, czyli góralska wariacja według Mateusza Gesslera

Łososiowy stek – z orzo i sałatką z mikroliści. Autorska interpretacja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Łososiowy stek – z orzo i sałatką z mikroliści. Autorska interpretacja Mateusza Gesslera

Antrykot na patyku, czyli szaszłyki z orientalnym sznytem według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Antrykot na patyku, czyli szaszłyki z orientalnym sznytem według Mateusza Gesslera

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt