halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
    1. halo tu newsy
    2. najpopularniejsze
    3. halo tu gwiazdy
    4. halo tu styl życia
    5. halo tu kuchnia
    6. halo tu zdrowie
    7. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


​Nie tylko knedlíky i smažený sýr, czyli Czechy od (mniej znanej) kuchni
halo tu kuchnia

​Nie tylko knedlíky i smažený sýr, czyli Czechy od (mniej znanej) kuchni

Idealny deser do kawy. Skuś się na ciasto czekoladowe z kremem waniliowym
halo tu kuchnia

Idealny deser do kawy. Skuś się na ciasto czekoladowe z kremem waniliowym

Roladki faszerowane gruszką i szpinakiem w kremowym sosie serowym. Propozycja Karoliny Bigos
halo tu kuchnia

Roladki faszerowane gruszką i szpinakiem w kremowym sosie serowym. Propozycja Karoliny Bigos

Idealne danie na jesień - aromatyczny krem z białych warzyw z gruszką
halo tu kuchnia

Idealne danie na jesień - aromatyczny krem z białych warzyw z gruszką

​Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka

​Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka



​Grzanki z podwójnie podgrzybkowym masłem, czyli jesienna uczta Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Grzanki z podwójnie podgrzybkowym masłem, czyli jesienna uczta Jurka Sobieniaka

Ekspresowe i puszyste cynamonki. Smakują obłędnie i zrobisz je w 20 minut
halo tu kuchnia

Ekspresowe i puszyste cynamonki. Smakują obłędnie i zrobisz je w 20 minut

"UFO dynie", czyli o patisonach (i ich "schabowej" wersji)
halo tu kuchnia

"UFO dynie", czyli o patisonach (i ich "schabowej" wersji)

Hit jesieni: jednogarnkowe klopsiki w sosie pomidorowym z czosnkiem i parmezanem
halo tu kuchnia

Hit jesieni: jednogarnkowe klopsiki w sosie pomidorowym z czosnkiem i parmezanem

materiał promocyjny
Schab faszerowany kiełbasą z szynki z kopytkami
halo tu kuchnia

Schab faszerowany kiełbasą z szynki z kopytkami

materiał promocyjny
Omlet z serem Havarti i sałatką z pomidorków
halo tu kuchnia

Omlet z serem Havarti i sałatką z pomidorków

Jest najzdrowszy i najczęściej "podrabiany". Jak rozpoznać prawdziwy chleb żytni razowy na zakwasie?
halo tu kuchnia

Jest najzdrowszy i najczęściej "podrabiany". Jak rozpoznać prawdziwy chleb żytni razowy na zakwasie?

​Drobiowe (i jesienne) leczo według Karoliny Stolarskiej-Bigos - z dyniowymi kluskami i... białej kiełbasy
halo tu kuchnia

​Drobiowe (i jesienne) leczo według Karoliny Stolarskiej-Bigos - z dyniowymi kluskami i... białej kiełbasy

(Niekoniecznie śniadaniowe) bajgle na bogato – z kiełbaskami, jajkami i konfiturą z czerwonej cebuli
halo tu kuchnia

(Niekoniecznie śniadaniowe) bajgle na bogato – z kiełbaskami, jajkami i konfiturą z czerwonej cebuli

Wrap z antrykotowym chilli con carne, czyli Tex-Mex w interpretacji Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Wrap z antrykotowym chilli con carne, czyli Tex-Mex w interpretacji Mateusza Gesslera

Chrupiąca zapiekanka Mateusza Gesslera – z serem port salut i prażoną cebulką
halo tu kuchnia

Chrupiąca zapiekanka Mateusza Gesslera – z serem port salut i prażoną cebulką

Wyjątkowo szybka zapiekanka ziemniaczana. Z mięsem, salami i pokaźną ilością sera
halo tu kuchnia

Wyjątkowo szybka zapiekanka ziemniaczana. Z mięsem, salami i pokaźną ilością sera

​Kotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

​Kotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka Sobieniaka

Nowa odsłona frytek. Przepis Jurka Sobieniaka na ziemniaczane churros to hit jesieni
halo tu kuchnia

Nowa odsłona frytek. Przepis Jurka Sobieniaka na ziemniaczane churros to hit jesieni

Hit jesieni: jednogarnkowe curry z warzywami. W 30 minut masz pyszne i pożywne danie na dwa dni
halo tu kuchnia

Hit jesieni: jednogarnkowe curry z warzywami. W 30 minut masz pyszne i pożywne danie na dwa dni

materiał promocyjny
Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechami
halo tu kuchnia

Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechami

Obiad jak w restauracji, a zrobisz go w domu. Pieczone udka z kaczki z puree pietruszkowym
halo tu kuchnia

Obiad jak w restauracji, a zrobisz go w domu. Pieczone udka z kaczki z puree pietruszkowym

Grzanki z ubijaną fetą, karmelizowanymi jabłkami i orzechami włoskimi – idealna jesienna przekąska
halo tu kuchnia

Grzanki z ubijaną fetą, karmelizowanymi jabłkami i orzechami włoskimi – idealna jesienna przekąska

Schab z boczkiem, oscypkiem i żurawiną, czyli góralska wariacja według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Schab z boczkiem, oscypkiem i żurawiną, czyli góralska wariacja według Mateusza Gesslera

Łososiowy stek – z orzo i sałatką z mikroliści. Autorska interpretacja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Łososiowy stek – z orzo i sałatką z mikroliści. Autorska interpretacja Mateusza Gesslera

Antrykot na patyku, czyli szaszłyki z orientalnym sznytem według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Antrykot na patyku, czyli szaszłyki z orientalnym sznytem według Mateusza Gesslera

Jak prawidłowo wekować powidła i inne przetwory, czyli wszystko, co musisz wiedzieć o pasteryzacji
halo tu kuchnia

Jak prawidłowo wekować powidła i inne przetwory, czyli wszystko, co musisz wiedzieć o pasteryzacji

Najlepsze powidła śliwkowe. Będą smakować przez całą zimę
halo tu kuchnia

Najlepsze powidła śliwkowe. Będą smakować przez całą zimę

Francuska klasyka w nowej odsłonie. Tarte Tatin według Emiliana Castagny – ze śliwkami i pistacjami
halo tu kuchnia

Francuska klasyka w nowej odsłonie. Tarte Tatin według Emiliana Castagny – ze śliwkami i pistacjami

​Pecorino, pieprz i śliwki, czyli rzymskie spaghetti w zaskakującym wydaniu
halo tu kuchnia

​Pecorino, pieprz i śliwki, czyli rzymskie spaghetti w zaskakującym wydaniu

​Nie pomidor, a... śliwka (z gorgonzolą i orzechami). Jesienne bruschettone według Emiliana Castagny
halo tu kuchnia

​Nie pomidor, a... śliwka (z gorgonzolą i orzechami). Jesienne bruschettone według Emiliana Castagny

Pasiasta królowa domowych wypieków. Zebra jak w PRL - stary przepis z zeszytu babci
halo tu kuchnia

Pasiasta królowa domowych wypieków. Zebra jak w PRL - stary przepis z zeszytu babci

Chutney z dyni do mięs, ryb i zwykłych kanapek. Smakuje obłędnie i wspiera odporność w chłodne miesiące
halo tu kuchnia

Chutney z dyni do mięs, ryb i zwykłych kanapek. Smakuje obłędnie i wspiera odporność w chłodne miesiące

Japońskie naleśniki podbijają Polskę. Puszyste jak chmurka i zrobisz je łatwo w domu
halo tu kuchnia

Japońskie naleśniki podbijają Polskę. Puszyste jak chmurka i zrobisz je łatwo w domu

Sekret idealnie klarownego rosołu tkwi nie tylko w tempie gotowania. Ten trik znają wszystkie śląskie gospodynie
halo tu kuchnia

Sekret idealnie klarownego rosołu tkwi nie tylko w tempie gotowania. Ten trik znają wszystkie śląskie gospodynie

Papryka papryce nierówna. Paweł Loroch wyjaśnia paprykowe niuanse i radzi, co robić, gdy przesadzimy z ostrością
halo tu kuchnia

Papryka papryce nierówna. Paweł Loroch wyjaśnia paprykowe niuanse i radzi, co robić, gdy przesadzimy z ostrością

Krem z żółtej papryki i soczewicy, uzupełniony... wędzonym twarogiem – autorska interpretacja Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Krem z żółtej papryki i soczewicy, uzupełniony... wędzonym twarogiem – autorska interpretacja Mateusza Gesslera

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt