halo tu polsat
  1. halo tu newsy
  2. najpopularniejsze
  3. halo tu gwiazdy
  4. halo tu styl życia
  5. halo tu kuchnia
  6. halo tu zdrowie
  7. wideo
  8. halo tu newsy
  9. najpopularniejsze
  10. halo tu gwiazdy
  11. halo tu styl życia
  12. halo tu kuchnia
  13. halo tu zdrowie
  14. wideo
  1. Polsat
  2. halo tu polsat
  3. halo tu kuchnia

halo tu kuchnia


"Malinowa rozkosz", czyli obłędnie pyszny deser walentynkowy według przepisu Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Malinowa rozkosz", czyli obłędnie pyszny deser walentynkowy według przepisu Jurka Sobieniaka

"Wieża ciśnień", czyli łososiowo-krewetkowa uczta Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Wieża ciśnień", czyli łososiowo-krewetkowa uczta Jurka Sobieniaka

"Obraz miłości", czyli carpaccio z łososiowej polędwicy w wersji Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

"Obraz miłości", czyli carpaccio z łososiowej polędwicy w wersji Jurka Sobieniaka

Neufchâtel, czyli miłość od pierwszego... kęsa. Historia najromantyczniejszego sera Francji
halo tu kuchnia

Neufchâtel, czyli miłość od pierwszego... kęsa. Historia najromantyczniejszego sera Francji

Nie samym sushi w Tokio żyją. O japońskich krewniakach polskich klasyków kulinarnych
halo tu kuchnia

Nie samym sushi w Tokio żyją. O japońskich krewniakach polskich klasyków kulinarnych

Do pierogów niepodobny, tortem nazywany. Biłgorajski piróg, czyli "staropolskie arcydzieło" z ziemniaków
halo tu kuchnia

Do pierogów niepodobny, tortem nazywany. Biłgorajski piróg, czyli "staropolskie arcydzieło" z ziemniaków



płatna współpraca
Żurek na pieczonej kiełbasie – tradycyjny smak w nowej odsłonie
halo tu kuchnia

Żurek na pieczonej kiełbasie – tradycyjny smak w nowej odsłonie

Lepsze niż na wakacjach. Zapiekanki od Ewy Wachowicz z polską kiełbasą i francuskim sosem
halo tu kuchnia

Lepsze niż na wakacjach. Zapiekanki od Ewy Wachowicz z polską kiełbasą i francuskim sosem

Fasolka po bretońsku z boczkiem. Ewa Wachowicz dodaje do niej składnik, który podbija smak
halo tu kuchnia

Fasolka po bretońsku z boczkiem. Ewa Wachowicz dodaje do niej składnik, który podbija smak

Dorsz w... słoninie. Współczesna interpretacja niegdysiejszych smaków – w wykonaniu Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Dorsz w... słoninie. Współczesna interpretacja niegdysiejszych smaków – w wykonaniu Mateusza Gesslera

Kaszubska czy borowiacka? O ziemniaczanej dziadówce (i wersji Mateusza Gesslera) słów kilka
halo tu kuchnia

Kaszubska czy borowiacka? O ziemniaczanej dziadówce (i wersji Mateusza Gesslera) słów kilka

Śledzie Kaszubami inspirowane, czyli rybna tradycja w wersji Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Śledzie Kaszubami inspirowane, czyli rybna tradycja w wersji Mateusza Gesslera

O polskim królu, który francuskiego ciasta nie lubił i włoskich tego korzyściach. Babà al rum w wersji Jurka Sobieniaka
halo tu kuchnia

O polskim królu, który francuskiego ciasta nie lubił i włoskich tego korzyściach. Babà al rum w wersji Jurka Sobieniaka

Spaghetti/tagliatelle aglio, olio e peperoncino. O neapolitańskiej prostocie, która zjednała sobie świat
halo tu kuchnia

Spaghetti/tagliatelle aglio, olio e peperoncino. O neapolitańskiej prostocie, która zjednała sobie świat

Vitello tonnato, czyli duet tuńczykowo-cielęcy – prosto z włoskiego Piemontu
halo tu kuchnia

Vitello tonnato, czyli duet tuńczykowo-cielęcy – prosto z włoskiego Piemontu

To prawdziwa bomba witaminowa. Co daje jedzenie grejpfruta oraz kto nie powinien go jeść?
halo tu kuchnia

To prawdziwa bomba witaminowa. Co daje jedzenie grejpfruta oraz kto nie powinien go jeść?

Królowa wśród ziół. Cudowna natka - pomocna przy anemii, niezastąpiona na "przednówku"
halo tu kuchnia

Królowa wśród ziół. Cudowna natka - pomocna przy anemii, niezastąpiona na "przednówku"

Kiri maalu, czyli łagodne oblicze lankijskiej kuchni. O smakach "indyjskiej łzy" słów parę
halo tu kuchnia

Kiri maalu, czyli łagodne oblicze lankijskiej kuchni. O smakach "indyjskiej łzy" słów parę

Wykwintne śniadanie w 10 minut. Zrób tosty, które smakują jak w restauracji
halo tu kuchnia

Wykwintne śniadanie w 10 minut. Zrób tosty, które smakują jak w restauracji

Curry z delikatnym kurczakiem kukurydzianym i ryżem jaśminowym według Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

Curry z delikatnym kurczakiem kukurydzianym i ryżem jaśminowym według Mateusza Gesslera

​Soczysty burger pożarski z prażoną cebulką podany z surówką coleslaw według przepisu Mateusza Gesslera
halo tu kuchnia

​Soczysty burger pożarski z prażoną cebulką podany z surówką coleslaw według przepisu Mateusza Gesslera

Kulinarna podróż do serca Indii. Skuś się na kremowy i aromatyczny butter chicken z chlebkiem naan
halo tu kuchnia

Kulinarna podróż do serca Indii. Skuś się na kremowy i aromatyczny butter chicken z chlebkiem naan

Euroazjatycka fuzja, czyli kaczka z sosem orzechowym, pieczoną brukselką i batatowym purée
halo tu kuchnia

Euroazjatycka fuzja, czyli kaczka z sosem orzechowym, pieczoną brukselką i batatowym purée

Kulinarne multi-kulti, czyli Martina Castro sałatka... na ciepło. Z jarmużem, brukselką i łososiem
halo tu kuchnia

Kulinarne multi-kulti, czyli Martina Castro sałatka... na ciepło. Z jarmużem, brukselką i łososiem

Huevos rancheros con un giro polaco, czyli meksykańskie ranczo na śniadanie (i to z polskim akcentem)
halo tu kuchnia

Huevos rancheros con un giro polaco, czyli meksykańskie ranczo na śniadanie (i to z polskim akcentem)

Pyszne naleśniki z krabem zapiekane pod beszamelem według przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Pyszne naleśniki z krabem zapiekane pod beszamelem według przepisu Ewy Wachowicz

Wychodzi nawet początkującym. Chlebek bananowy z przepisu Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Wychodzi nawet początkującym. Chlebek bananowy z przepisu Ewy Wachowicz

Ropa vieja, czyli o kubańskiej rewolucji kulinarnej i... "starych ubraniach" na talerzu
halo tu kuchnia

Ropa vieja, czyli o kubańskiej rewolucji kulinarnej i... "starych ubraniach" na talerzu

płatna współpraca
Koreańskie hot-dogi: prosty przepis na azjatycki street food
halo tu kuchnia

Koreańskie hot-dogi: prosty przepis na azjatycki street food

Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz
halo tu kuchnia

Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz

Włoska podróż do... Galicji, czyli odmienione risotto ai funghi z nutą krakowskiej tradycji
halo tu kuchnia

Włoska podróż do... Galicji, czyli odmienione risotto ai funghi z nutą krakowskiej tradycji

"Błękitna wstęga" z niejasnym rodowodem, czyli wariacja na temat cordon bleu według Piotra Ogińskiego
halo tu kuchnia

"Błękitna wstęga" z niejasnym rodowodem, czyli wariacja na temat cordon bleu według Piotra Ogińskiego

Różowe szaleństwo, czyli buraczane tagliatelle z kurczakiem lub krewetkami od Martina Gimeneza Castro
halo tu kuchnia

Różowe szaleństwo, czyli buraczane tagliatelle z kurczakiem lub krewetkami od Martina Gimeneza Castro

Trochę francuskie, trochę amerykańskie i bardzo słodkie. Śniadanie na bogato według Martina Gimneza Castro
halo tu kuchnia

Trochę francuskie, trochę amerykańskie i bardzo słodkie. Śniadanie na bogato według Martina Gimneza Castro

Mule z sosem śmietankowym według przepisu Martina Castro
halo tu kuchnia

Mule z sosem śmietankowym według przepisu Martina Castro

Francuski szyk na rustykalnej tęczy, czyli długo duszona gicz jagnięca z kolorowymi warzywami podana
halo tu kuchnia

Francuski szyk na rustykalnej tęczy, czyli długo duszona gicz jagnięca z kolorowymi warzywami podana

halo tu kuchnia

Nie taki wiedeński, jak go malują. Sznycel idealny według Mateusza Gesslera – Włochami i Polską smakujący

Ptysiowa "kapustka" w wytrawnej wersji. Z kozim serem oraz... melonem i pomarańczową emulsją
halo tu kuchnia

Ptysiowa "kapustka" w wytrawnej wersji. Z kozim serem oraz... melonem i pomarańczową emulsją

  • Poprzednia
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
  • Następna



O firmie
Reklama
Regulamin
Ustawienia cookies
Newsroom
RSS
Polityka prywatności
Kontakt