ArtykułyWideoMuffiny inaczej - wykorzystasz gotowane ziemniaki i płatki owsianemuffiny, Jurek Sobieniak, przepisyDziś Światowy Dzień Muffina. Jurek Sobieniak proponuje szybkie i puszyste muffiny cytrynowe z krememmuffiny, Jurek Sobieniak, przepisyCarne salada w pół godziny, czyli wołowina po trydencku w wersji ekspresowej przepisy, Jurek SobieniakPanino con speck e formaggio, czyli smak alpejskich hal i weneckich serowarni w jednym. Według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakWłoski Trydent na polskim talerzu, czyli smacafam według Jurka Sobieniaka przepisy, Jurek SobieniakAromatyczne i lekko pikantne polędwiczki wieprzowe ze smażoną rzodkiewką. Według Jurka Sobieniaka przepisy, wieprzowina, Jurek SobieniakIdealna pierś z kurczaka według Jurka Sobieniaka. Wystarczy 12 minut i prosty, aromatyczny dodatekprzepisy, Jurek SobieniakGzik niejedno ma imię. Niekoniecznie wegetariańska według Jurka Sobieniaka – z tradycyjnymi pyrami i... karmelowym boczkiemprzepisy, Jurek SobieniakSycą i rozpływają się w ustach. Zrazy wieprzowe z kiełbaskami według Jurka Sobieniaka – w sosie z kiszonego ogórkaJurek Sobieniak, dania mięsneKlasyczny Ruben po nowemu – według Jurka Sobieniaka. Z piklowaną kapustą, cheddarem i polskim akcentemprzepisy, Jurek Sobieniak"Wieża ciśnień", czyli łososiowo-krewetkowa uczta Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisy"Obraz miłości", czyli carpaccio z łososiowej polędwicy w wersji Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyO polskim królu, który francuskiego ciasta nie lubił i włoskich tego korzyściach. Babà al rum w wersji Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakSpaghetti/tagliatelle aglio, olio e peperoncino. O neapolitańskiej prostocie, która zjednała sobie światJurek Sobieniak, przepisyVitello tonnato, czyli duet tuńczykowo-cielęcy – prosto z włoskiego Piemontu Jurek Sobieniak, przepisyKról polskich rautów w karnawałowym menu. Klasyczny tatar inaczej (i to potrójnie)przepisy, Jurek Sobieniak"Złote łzy" w rytmie samby, czyli brazylijskie coxinhas według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakZ feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakGoście będą zachwyceni! Carpaccio z szynki parmeńskiej w przepisie Jurka Sobieniakaszynka parmeńska, carpaccio, Jurek Sobieniak, przepisy, przystawkiMini tapas z szynką serrano w miodowej glazurze według Jurka Sobieniakaszynka, Jurek Sobieniak, przepisySzybka przystawka z włoskim akcentem - banany zapiekane w dojrzewającej szynceszynka parmeńska, Jurek Sobieniak, przepisy, przystawkiBardzo włoski krem pomidorowy, z bardzo polskim pietruszkowym pesto, według Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyPrzysmak cesarza w wersji Jurka Sobieniaka, czyli sztuka mięsa w bulionie z warzywamiJurek Sobieniak, przepisySylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusionJurek Sobieniak, przepisyWytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyPlacuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry kukurydza, Jurek Sobieniak, przepisy, wieprzowinaZ miłości do piernika, czyli włoskie tiramisu inaczej – w świątecznym wydaniuprzepisy, Jurek SobieniakWigilijny kulebiak z karpiem i grzybami w przepisie Jurka Sobieniaka. Pyszny i efektownyJurek Sobieniak, przepisy, kulebiakTYLKO U NAS. Szef Jurek Sobieniak w Wigilię ma ochotę tylko na jedną rzecz. I nie są to pierogi!Jurek Sobieniak, Wigilia, świętaTYLKO U NAS. Najlepszy śledź w oleju według szefa Jurka Sobieniaka. Jeden składnik zmienia wszystkośledź, święta, olej rzepakowy, Jurek Sobieniak, przepisyPoprzednia12NastępnaPasztet po francusku od Jurka Sobieniaka. Kremowy jak żaden inny Jurek Sobieniak, kuchnia, pasztetJesienna uczta z mięsem w roli głównej Jurek Sobieniak, przepisyPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPRSTVWZ
Dziś Światowy Dzień Muffina. Jurek Sobieniak proponuje szybkie i puszyste muffiny cytrynowe z kremem
Panino con speck e formaggio, czyli smak alpejskich hal i weneckich serowarni w jednym. Według Jurka Sobieniaka
Gzik niejedno ma imię. Niekoniecznie wegetariańska według Jurka Sobieniaka – z tradycyjnymi pyrami i... karmelowym boczkiem
Sycą i rozpływają się w ustach. Zrazy wieprzowe z kiełbaskami według Jurka Sobieniaka – w sosie z kiszonego ogórka
Klasyczny Ruben po nowemu – według Jurka Sobieniaka. Z piklowaną kapustą, cheddarem i polskim akcentem
O polskim królu, który francuskiego ciasta nie lubił i włoskich tego korzyściach. Babà al rum w wersji Jurka Sobieniaka
Spaghetti/tagliatelle aglio, olio e peperoncino. O neapolitańskiej prostocie, która zjednała sobie świat
Z feerycznych ulic Veracruz na karnawałowe stoły Europy. Meksykańskie taquitos w wersji Jurka Sobieniaka