ArtykułyWideoSerowo-orzechowa ciabatta – francusko-włoskie połączenie w przekąsce według Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyNiby zwykły obiad... a jednak nie do końca. Jurka Sobieniaka kurczak z orzechowym purée i miętowym groszkiemJurek Sobieniak, przepisyŚmietanowiec z orzechami i czekoladą. Słodka propozycja Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyProsto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyGołąbek pieczony w garnku – tradycja w autorskim wydaniu Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyDomowy pasztet z kurczaka - w zaledwie 20 minut. Ekspresowy przepis Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyEkspresowa pieczeń rzymska z porem i gruszką Jurka Sobieniaka. Obiad z piekarnika w pół godzinyprzepisy, Jurek SobieniakPieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealnaprzepisy, Jurek SobieniakPiccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyZupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyGrzanki z podwójnie podgrzybkowym masłem, czyli jesienna uczta Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyWyjątkowo szybka zapiekanka ziemniaczana. Z mięsem, salami i pokaźną ilością seraJurek Sobieniak, przepisyKotlety wieprzowo-ziemniaczane – ze szpinakiem i ciabattą podane. Propozycja Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyNowa odsłona frytek. Przepis Jurka Sobieniaka na ziemniaczane churros to hit jesieniziemniaki, Jurek Sobieniak, przepisyŚródziemnomorska lekkość w polskim wydaniu. Cukiniowa sałatka z ricottą i grzankamiprzepisy, Jurek SobieniakSzybka potrawka z cukinii według Jurka Sobieniaka. Z ulubionym serem smakuje bosko!cukinia, przepisy, Jurek Sobieniak, potrawkaPrzepis na placki z cukinii Jurka Sobieniaka, o przyjemnym smaku umamicukinia, przepisy, Jurek Sobieniak, Placki z cukiniiRogaliki drożdżowe cioci Jadzi. Domowy przepis Jurka Sobieniakarogaliki, Jurek Sobieniak, przepisySchab sauté z chrupiącą sałatką z surowych pieczarek – prosty i efektowny obiad według Jurka Sobieniakaschab, przepisy, Jurek SobieniakKlasyka polskiej kuchni regionalnej - świętokrzyska zalewajka, według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakLetni hit Jurka Sobieniaka. Grillowana cukinia z parmezanem i salsą z młodej dymkicukinia, przepisy, Jurek SobieniakWege burgery z bobu z grillowanym bakłażanem i salsą pomidorową – roślinna uczta w stylu Jurka Sobieniakaburgery, bób, przepisy, Jurek SobieniakLekka uczta z pazurem - grillowane młode marchewki à la pepperoni z ricottą Jurek Sobieniak, marchewkaŚmietankowo-cytrusowa lekkość w klasycznej formie, czyli biszkoptowa rolada według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakDrobiowe sznycle w tropikalnej oprawie, czyli nieoczywiste połączenie według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakGzik, który wymyka się tradycji. Z łososiowym tatarem, rabarbarową salsą i inwencją Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakWiosenny hit od Jurka Sobieniaka. Sałatka z wędzonym kurczakiem, rabarbarem i chrupiącymi dodatkamiJurek Sobieniak, przepisy Idealne na grilla (i nie tylko). Wypróbuj ziołowy sos chimichurri i orzeźwiającą salsęprzepisy, Jurek SobieniakGrillowy hit. Rozpływające się w ustach żeberka z pyszną pastą fasolowąprzepisy, Jurek SobieniakSoczysta i świetnie doprawiona karkówka z grilla według przepisu Jurka Sobieniaka przepisy, Jurek SobieniakPoprzednia123NastępnaPasztet po francusku od Jurka Sobieniaka. Kremowy jak żaden inny Jurek Sobieniak, kuchnia, pasztetJesienna uczta z mięsem w roli głównej Jurek Sobieniak, przepisyPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWZ
Niby zwykły obiad... a jednak nie do końca. Jurka Sobieniaka kurczak z orzechowym purée i miętowym groszkiem
Prosto, ale z klasą, czyli indyk w kolagenowym bulionie – z kruchą tartą ziemniaczaną podany. Przepis Jurka Sobieniaka
Pieczona cebula z sosem serowym i grzankami korzennymi, czyli Jurka Sobieniaka jesienna przekąska idealna
Piccata di pollo – z grzybami i cytrynową ricottą. Autorska interpretacja klasyki według Jurka Sobieniaka
Zupa grzybowa inaczej, czyli leśny krem z dodatkiem (mniej leśnego) kalafiora. Receptura Jurka Sobieniaka
Schab sauté z chrupiącą sałatką z surowych pieczarek – prosty i efektowny obiad według Jurka Sobieniaka
Wege burgery z bobu z grillowanym bakłażanem i salsą pomidorową – roślinna uczta w stylu Jurka Sobieniaka