ArtykułyWideoZ ziemi włoskiej do... Litwy (choć przez Polskę). Antipasti w trzech europejskich odsłonachprzepisy, Jurek SobieniakPuszyste jogurtowe "suflety" według Jurka Sobieniaka – zapiekane z twardym seremJurek Sobieniak, przepisy, plackiMascarpone, migdały, miód i... pizza? Tarta Jurka Sobieniaka na nietypowym spodzie Jurek Sobieniak, przepisyPanzerotti con carne e porri, czyli pierogi po włosku – mięsem i porami nadzianepizza, przepisy, Jurek SobieniakHiszpańskie dobra na włoskim placku, czyli pizza dla opornych według Jurka Sobieniakapizza, przepisy, Jurek SobieniakŚniadanie doskonałe w skandynawskim stylu. Z pieczonym łososiem i jajeczną pastąJurek Sobieniak, przepisyMięciutka karkówka gotowa w kilka chwil. Ekspresowy gulasz wieprzowy Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakUczta, jak na najlepszym polskim dworze. Pieczony kurczak po sarmacku zachwyci twoich gościprzepisy, Jurek SobieniakCo zamiast kotletów? Spróbuj mięsnego strudla z ciasta filo. Z pomidorami i mozzarelląwieprzowina, przepisy, Jurek SobieniakRacuchy z ciasta drożdżowego z piekarnika z sosem waniliowym. Czujesz już ten zapach dochodzący z kuchni?ciasto drożdżowe, przepisy, Jurek SobieniakCzosnkowe chlebki podpłomykami zwane. Z patelni i w towarzystwie chrupiącego boczkuJurek Sobieniak, przepisyFarmerska lepsza niż pasterska? Zapiekanka ziemniaczana według Jurka Sobieniaka przepisy, Jurek SobieniakIdealne danie na chłodne dni. Zupa chlebowa od Sobieniaka rozgrzewa i bosko smakujeprzepisy, Jurek SobieniakRozgrzewające rustykalne leczo z piekarnika. Jurek Sobieniak podał je z niecodziennym dodatkiemprzepisy, Jurek SobieniakPasztet po francusku od Jurka Sobieniaka. Kremowy jak żaden inny Jurek Sobieniak, kuchnia, pasztetJesienna uczta z mięsem w roli głównej Jurek Sobieniak, przepisyPozostałe tagiABDEFGHIJKLMNOPRSTVWZ
Racuchy z ciasta drożdżowego z piekarnika z sosem waniliowym. Czujesz już ten zapach dochodzący z kuchni?