ArtykułyWideoGoście będą zachwyceni! Carpaccio z szynki parmeńskiej w przepisie Jurka Sobieniakaszynka parmeńska, carpaccio, Jurek Sobieniak, przepisy, przystawkiMini tapas z szynką serrano w miodowej glazurze według Jurka Sobieniakaszynka, Jurek Sobieniak, przepisySzybka przystawka z włoskim akcentem - banany zapiekane w dojrzewającej szynceszynka parmeńska, Jurek Sobieniak, przepisy, przystawkiBardzo włoski krem pomidorowy, z bardzo polskim pietruszkowym pesto, według Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyPrzysmak cesarza w wersji Jurka Sobieniaka, czyli sztuka mięsa w bulionie z warzywamiJurek Sobieniak, przepisySylwestrowa uczta na słono, czyli Jurka Sobieniaka tort... krewetkowy. W klimacie fusionJurek Sobieniak, przepisyWytrawne rożki serowe z ciasta filo z lukrem chilli w przepisie Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisyPlacuszki kukurydziane z szarpaną wieprzowiną, serem i salsą z kolendry kukurydza, Jurek Sobieniak, przepisy, wieprzowinaZ miłości do piernika, czyli włoskie tiramisu inaczej – w świątecznym wydaniuprzepisy, Jurek SobieniakWigilijny kulebiak z karpiem i grzybami w przepisie Jurka Sobieniaka. Pyszny i efektownyJurek Sobieniak, przepisy, kulebiakTYLKO U NAS. Szef Jurek Sobieniak w Wigilię ma ochotę tylko na jedną rzecz. I nie są to pierogi!Jurek Sobieniak, Wigilia, świętaTYLKO U NAS. Najlepszy śledź w oleju według szefa Jurka Sobieniaka. Jeden składnik zmienia wszystkośledź, święta, olej rzepakowy, Jurek Sobieniak, przepisyBułeczki twarogowo-grzybowe z pikantną konfiturą jabłkową. Nie jadłeś lepszychJurek Sobieniak, bułeczkiPieczony łosoś z masłem daktylowo-orzechowym i pieprzem oraz karmelizowanymi orzechamiJurek Sobieniak, przepisy, łosoś, rybyNowojorskie smaki z nieco wschodnim twistem, czyli pastrami z przepisu Jurka SobieniakaJurek Sobieniak, przepisy, wołowina"Pogrzebany łosoś" z buraczaną nutą, czyli osobliwy gravlax według Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakZ ziemi włoskiej do... Litwy (choć przez Polskę). Antipasti w trzech europejskich odsłonachprzepisy, Jurek SobieniakPuszyste jogurtowe "suflety" według Jurka Sobieniaka – zapiekane z twardym seremJurek Sobieniak, przepisy, plackiMascarpone, migdały, miód i... pizza? Tarta Jurka Sobieniaka na nietypowym spodzie Jurek Sobieniak, przepisyPanzerotti con carne e porri, czyli pierogi po włosku – mięsem i porami nadzianepizza, przepisy, Jurek SobieniakHiszpańskie dobra na włoskim placku, czyli pizza dla opornych według Jurka Sobieniakapizza, przepisy, Jurek SobieniakŚniadanie doskonałe w skandynawskim stylu. Z pieczonym łososiem i jajeczną pastąJurek Sobieniak, przepisyMięciutka karkówka gotowa w kilka chwil. Ekspresowy gulasz wieprzowy Jurka Sobieniakaprzepisy, Jurek SobieniakUczta, jak na najlepszym polskim dworze. Pieczony kurczak po sarmacku zachwyci twoich gościprzepisy, Jurek SobieniakCo zamiast kotletów? Spróbuj mięsnego strudla z ciasta filo. Z pomidorami i mozzarelląwieprzowina, przepisy, Jurek SobieniakRacuchy z ciasta drożdżowego z piekarnika z sosem waniliowym. Czujesz już ten zapach dochodzący z kuchni?ciasto drożdżowe, przepisy, Jurek SobieniakCzosnkowe chlebki podpłomykami zwane. Z patelni i w towarzystwie chrupiącego boczkuJurek Sobieniak, przepisyFarmerska lepsza niż pasterska? Zapiekanka ziemniaczana według Jurka Sobieniaka przepisy, Jurek SobieniakIdealne danie na chłodne dni. Zupa chlebowa od Sobieniaka rozgrzewa i bosko smakujeprzepisy, Jurek SobieniakRozgrzewające rustykalne leczo z piekarnika. Jurek Sobieniak podał je z niecodziennym dodatkiemprzepisy, Jurek SobieniakPasztet po francusku od Jurka Sobieniaka. Kremowy jak żaden inny Jurek Sobieniak, kuchnia, pasztetJesienna uczta z mięsem w roli głównej Jurek Sobieniak, przepisyPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPRSTVWZ
Racuchy z ciasta drożdżowego z piekarnika z sosem waniliowym. Czujesz już ten zapach dochodzący z kuchni?