Drobiowe sznycle w tropikalnej oprawie, czyli nieoczywiste połączenie według Jurka Sobieniaka30 lat minęło. Piotr Adamczyk o perłowym jubileuszu, aktorskich przedsięwzięciach i... koszykarskim wyzwaniu Zdobywcy drugiego miejsca w "MBTM" też wystąpią w Sopocie. "To spełnienie marzeń"TYLKO U NAS. Stanley Tucci o kulturze jedzenia we Włoszech i wyjątkowych wspomnieniach z dzieciństwaZnajome nuty i nieoczywiste wersje. O drugim (i trzecim) dniu sopockiego festiwalu w "halo tu polsat"Miłość i kosmos. Aleksandra Uznańska-Wiśniewska o trudnym pożegnaniu, ryzyku i historycznej misji mężaSałatka pełna słońca: Makaronowe love w stylu Mateusza GessleraKrakowskie śniadanie Mateusza Gesslera. Obwarzanki z trzema pastami - jajeczną, z szynki i z gzika wielkopolskiegoWyborny kompot z jabłek i wiśni. Z dodatkiem mięty i melisy2025Czerwiec1Maj12345678910111213141516171819202122232425262728293031