- Wpadł, zajodłował i pozamiatał. Kuba Szyperski o zwycięstwie w "TTBZ": "Nadal nie wierzę"
- Wszystkie bębny Mateusza Banasiuka. To nie tylko pasja, ale i rodzaj terapii
- Małgorzata Socha w zupełnie nowej roli. Dołączy do jury "Tańca z gwiazdami”
- "Nie bierz się w garść, weź się w ramiona". Filip Cembala o swojej książce i filozofii "lowizmu"
- Po pierwsze nie szkodzić. O dożywianiu ptaków zimą i domowych karmnikach w 5 minut
- Panowie, już nie musicie marznąć. Jola Czaja przekonuje, że kalesony wracają do łask
- Śniadanie doskonałe w skandynawskim stylu. Z pieczonym łososiem i jajeczną pastą
- Mięciutka karkówka gotowa w kilka chwil. Ekspresowy gulasz wieprzowy Jurka Sobieniaka
- Uczta, jak na najlepszym polskim dworze. Pieczony kurczak po sarmacku zachwyci twoich gości