ArtykułyWideoFrancuska klasyka w nowej odsłonie. Tarte Tatin według Emiliana Castagny – ze śliwkami i pistacjamiEmiliano Castagna, przepisyPecorino, pieprz i śliwki, czyli rzymskie spaghetti w zaskakującym wydaniuprzepisy, Emiliano CastagnaNie pomidor, a... śliwka (z gorgonzolą i orzechami). Jesienne bruschettone według Emiliana Castagnyprzepisy, Emiliano CastagnaGranatowa czekolada, czyli dwuskładnikowe pralinki idealne. Prościej już się nie da przepisy, Emiliano CastagnaWłoski omlet prosto z... polskiego lasu. Frittata z rydzami i podgrzybkami przepisy, Emiliano CastagnaJesień na włoskim Południu, czyli paccheri z dynią, burratą i 'ndująprzepisy, Emiliano CastagnaSekret prawdziwego bologneseEmiliano Castagna, sos bolognesePozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWZ