ArtykułyFoie gras w figowo-brioszkowym anturażu. O (nie tylko) świątecznym daniu, którego nie powstydziłby się Król Słońceprzepisy, Łukasz BudzikWürstchen mit Kartoffelsalat – przedświąteczna klasyka niemieckiej kuchni według Łukasza Budzikaprzepisy, Łukasz BudzikUpiecz sobie... jesień, czyli podwójnie dyniowe muffinki z kremem idealnymdynia, przepisy, Łukasz BudzikSłodko-słona fuzja smaków z Japonią w tle. Pieczona dynia futsu według Łukasza Budzika dynia, przepisy, Łukasz BudzikSkuś się na królewskie śniadanie. Te jajka poszetowe z awokado smakują genialnieprzepisy, jaja, Łukasz BudzikGrzyby w nowoczesnym wydaniu. Królewski krem borowikowy z wyjątkowymi dodatkamigrzyby, przepisy, Łukasz BudzikDanie z boczniaków lepsze niż w restauracji. Zrobisz je w jednym garnkuprzepisy, Łukasz BudzikPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPRSTVWZ
Foie gras w figowo-brioszkowym anturażu. O (nie tylko) świątecznym daniu, którego nie powstydziłby się Król Słońce