Prawdziwa uczta dla wegetarian (i nie tylko). Grillowana cukinia z halloumi i grillowane pieczarki z gorgonzolą

Redakcja

Redakcja

Grillowana cukinia
Grillowana cukinia 123RF/PICSEL

Przepis od Ewy Olejniczak: grillowana cukinia z halloumi

  • 1 cukinia
  • świeży tymianek (kilka gałązek)
  • oliwa z oliwek
  • 1 sztuka sera halloumi
  • sól morska 
  • 5 sztuk dużych oliwek (bez pestek)
  • 5 sztuk pomidorków cherry 

Przepis od Ewy Olejniczak: Grillowane pieczarki Portobello z gorgonzolą i szparagami

  • 4 sztuki pieczarek portobello
  • 8 sztuk zielonych szparagów
  • 100g gorgonzoli
  • zioła prowansalskie
  • oliwa z oliwek
  • 1 ząbek czosnku 
  • sól morska
  • bagietka 
halo tu polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?