Jak najlepiej wykorzystać grzyby? Iza Kulińska zdradza mało znany patent i przypomina, że leśne skarby sprzyjają zdrowiu jelit

Beata Łajca

Beata Łajca

Iza Kuklińska z bloga "Smaczna Pyza" zdradza patenty na grzyby
Iza Kuklińska z bloga "Smaczna Pyza" zdradza patenty na grzybyGałązkaAKPA

Dlaczego warto jeść grzyby? Działają "jak szczotka" na układ pokarmowy

Grzyby wspierają pracę jelit, dlatego warto dobrze je przechować i korzystać w kuchni przez całą zimę
Grzyby wspierają pracę jelit, dlatego warto dobrze je przechować i korzystać w kuchni przez całą zimę123RF/PICSEL

Jak suszyć grzyby na kaloryferze? Ekspertka zdradza najlepszy sposób

Jakie grzyby do suszenia?

Iza Kulińska jest znawczynią grzybów. W "halo tu polsat" zdradziła swoje patenty na ich przechowywanie
Iza Kulińska jest znawczynią grzybów. W "halo tu polsat" zdradziła swoje patenty na ich przechowywanieGałązkaAKPA

Najlepszy patent na grzyby. Dobry do zup, sosów i na kanapki

Grzyby w zalewie, a może... kiszone?

Grzyby to wdzięczny materiał na przetwory. Można je kisić, robić z nich sałatki, a nawet marynować w panierce, jak kotlety
Grzyby to wdzięczny materiał na przetwory. Można je kisić, robić z nich sałatki, a nawet marynować w panierce, jak kotlety123RF/PICSEL

Co to jest tyndalizacja? Przydaje się przy przetworach z grzybów

halo tu polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?