Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz

Redakcja

Redakcja

Zupa meksykańska
Zupa meksykańskaAKPA

Zupa meksykańska według Ewy Wachowicz

  • 400 gramów mielonej wołowiny
  • 1 litr wywaru wołowego
  • 2 cebule
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżeczki przyprawy do kuchni meksykańskiej
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • 1 puszka pomidorów (około 400 gramów)
  • 1 puszka czerwonej fasoli (około 400 gramów)
  • 1 puszka kukurydzy (około 400 gramów)
  • 1 czerwona papryka
  • 1 papryczka chili
  • kwaśna śmietana
  • limonka
  • sól, pieprz
Zupa meksykańska Ewy Wachowiczhalo tu polsat
halo tu polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?