Korona z minibułeczek z batatem, camembertem i tymiankiem

Gdy danie trafi na stół, rwiemy bułeczki i maczamy w gorącym, płynnym camembercie
Gdy danie trafi na stół, rwiemy bułeczki i maczamy w gorącym, płynnym camemberciemateriały promocyjne
Korona z minibułeczek z batatem, camembertem i tymiankiemmateriały promocyjne

Przepis na koronę z minibułeczek

  • 120 ml ciepłego mleka
  • 100 g mąki pszennej typu 550
  • 10 g drożdży suszonych
  • 20 g białego cukru
  • 200 g roztopionego masła
  • 500 g mąki pszennej typ 550
  • 1 łyżeczka soli
  • 4 jajka
  • 100 g puree z batata
  • 1 camembert
  • tymianek
  • 1 żółtko do posmarowania
  • sezam do posypania
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?