Kalifornijskie wojaże z japońskim sznytem. "Awokadowy" łosoś w chrupiącym panko według Gesslera

Kamil Olek

Kamil Olek

Krzysztof Ibisz, Mateusz Gessler i Paulina SYkut-Jeżyna
Krzysztof Ibisz, Mateusz Gessler i Paulina SYkut-JeżynaDariusz GałązkaAKPA

Pieczony łosoś z pastą awokado i chrupiącym panko

  • 600 gramów łososia
  • 160 gramów panko
  • 150 gramów rzodkiewki
  • 2 awokado hass
  • 1 cytryna
  • 60 gramów szczypiorku
  • 125 gramów szpinaku baby
  • 60 gramów majonezu
  • 40 gramów miodu
  • 160 gramów pomarańczy
  • 60 gramów musztardy dijon
  • kiełki rzodkiewki
  • jadalne kwiaty
  • sól, pieprz