Odkryj azjatyckie smaki w domowym zaciszu. Spróbuj marynowanego tofu na ciepło od Jurka Sobieniaka

Karolina Szydłak

Karolina Szydłak

Marynowane tofu
Marynowane tofuDariusz GałązkaAKPA

Dlaczego warto jeść tofu? To smaczny produkt, który ma wiele zalet

Składniki potrzebne do przygotowania marynowanego tofu na ciepło

  • 1 sztuka białej cebuli 
  • sos sojowy
  • olej sezamowy
  • sos rybny
  • 1 strączek chili
  • 2 ząbki czosnku
  • 1/2 pęczku kolendry 
  • 2 łyżki stołowe miodu
  • 1 sztuka tofu 
  • 1 szklanka gotowanego ryżu do sushi

Sposób przygotowania tofu na ciepło z przepisu Jurka Sobieniaka:

halo tu polsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?