Zdrowa i smaczna propozycja Mateusza Gesslera na imprezowy stół: wege miniburgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem śródziemnomorskim

Materiał promocyjny

Wege mini burgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem śródziemnomorskim zachwycą na każdej wegetariańskiej kolacji jako eleganckie, a zarazem proste danie
Wege mini burgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem śródziemnomorskim zachwycą na każdej wegetariańskiej kolacji jako eleganckie, a zarazem proste daniemateriały promocyjne
Zdrowa i smaczna propozycja Mateusza Gesslera na imprezowy stół: wege mini burgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem śródziemnomorskimmateriały promocyjne
  • Gotowane buraki - 500 g
  • Ugotowana komosa ryżowa - 250 g
  • Cebula biała - 100 g
  • Ząbki obranego czosnku - 2 szt.
  • Jajko z wolnego wybiegu (L) - 1 szt.
  • Bułka tarta - 110-160 g (w zależności od konsystencji)
  • Masło klarowane do smażenia - 200 ml
  • Mielony kmin rzymski, świeża kolendra, miód, sól, pieprz - do smaku
  • Arla Apetina ser śródziemnomorski w bloczku
  • Paczka rukoli
  • Suszone pomidory
  • Jogurt grecki - 350 ml
  • Ogórek długi zielony - 1 szt.
  • Ząbek czosnku - 2 szt.
  • Oliwa z oliwek - 50 ml
  • Sok z cytryny - 20 ml
  • Świeża mięta - 5-6 liści
  • Sól, pieprz - do smaku
  • Ajwar - mały słoiczek
  • Grillowany ser śródziemnomorski Arla Apetina - 300 g
  • Sałata karbowana w dwóch kolorach - 10 listków
  • Cebula czerwona - 1 szt.
  • Pomidor malinowy - 1 szt.
  • Bułka brioszka - 12 szt.
  • Paczka rukoli
  • Suszone pomidory

Jak przygotować wege mini burgery sojowe z burakiem, sosem tzatziki i serem Arla Apetina?

materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?