Propozycja na świętowanie ważnych okazji: medaliony z polędwicy w dwóch sosach

Płatna współpraca

Medaliony są delikatne i soczyste, a każdy z sosów nadaje im inny wymiar smakowy
Medaliony są delikatne i soczyste, a każdy z sosów nadaje im inny wymiar smakowymateriały promocyjne
Propozycja na świętowanie ważnych okazji: medaliony z polędwicy w dwóch sosachhalo tu polsat
  • 200 g podgrzybka mrożonego
  • 200 g cebuli białej
  • 20 g masła ekstra od OSM Łowicz
  • 2 łyżki sosu sojowego ciemnego
  • 300 ml śmietanki 30 proc. OSM Łowicz
  • Pieprz i sól z młynka
  • Dwie polędwiczki wieprzowe po 600 g
  • 200 g buraków pieczonych
  • 50 ml porto
  • 20 g masła ekstra od OSM Łowicz
  • 200 g białej cebuli
  • 300 ml śmietanki 30 proc. OSM Łowicz
  • Pieprz i sól z młynka
  • Dwie polędwiczki wieprzowe po 600 g

Jak przygotować medaliony z polędwicy w dwóch sosach?

materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?