Propozycja Mateusza Gesslera na nastrojowy wieczór przy muzyce: pieczone figi z serem Apetina

Artykuł sponsorowany

Przepis na pieczone figi z serem Apetina nie wymaga ani skomplikowanych technik kulinarnych
Przepis na pieczone figi z serem Apetina nie wymaga ani skomplikowanych technik kulinarnychmateriały promocyjne

Pieczone figi z serem Apetina z sałatką z mikroliści i kwiatów jadalnych

  • Dojrzała figa - 6 sztuk
  • Miód gryczany - 100 g
  • Granat świeży - do smaku
  • Nitki chili - do smaku
  • Sezam prażony - do smaku
  • Bagietka francuska - 1 sztuka
  • Ser typu śródziemnomorskiego Arla Apetina w kubku
  • Sól, pieprz, cukier - do smaku
  • Oliwa extra vergine - 150 g
  • Musztarda Dijon - 20 g
  • Sok z cytryny - 50 g
  • Rukola - 20 g
  • Roszponka - 20 g
  • Nasturcja - 20 g
  • Groszek - 20 g
  • Mięta - 1 gałązka
  • Rzodkiewka - 20 g
  • Nagietek - 5 sztuk
  • Aksamitka - 5 sztuk
  • Rumianek - 5 sztuk
  • Bratek - 15 sztuk
  • Kosmos - 5 sztuk

Jak przygotować pieczone figi z serem Apetina oraz sałatkę z mikroliści i kwiatów jadalnych?

Pieczone figi z serem Apetinamateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?