Propozycja Mateusza Gesslera na dodatek do weekendowego śniadania: pasta z makreli i serka śródziemnomorskiego Arla Apetina

Płatna współpraca

Pasta z makreli i sera śródziemnomorskiego świetnie sprawdzi się jako szybka przekąska
Pasta z makreli i sera śródziemnomorskiego świetnie sprawdzi się jako szybka przekąskamateriały promocyjne
  • Makrela wędzona tuszka - 1 szt.
  • Ser typu śródziemnomorskiego Arla Apetina w kostkach, z dodatkiem suszonych pomidorów, w zalewie olejowo-ziołowej - 1 szt.
  • Świeży koperek
  • Pieprz
  • Pumpernikiel - 12 szt.
  • Kawior - trzy łyżki
  • Szczyty świeżego koperku - 12 szt.

Sposób przygotowania pasty z makreli i sera śródziemnomorskiego

Pasta z makreli i sera śródziemnomorskiegomateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?