Propozycja Martina Gimeneza Castro na wykwintną kolację przy świecach

Materiał promocyjny

Zupa jesienna z dynią, jarmużem i mlekiem kokosowym z pulpetami z dorady
Zupa jesienna z dynią, jarmużem i mlekiem kokosowym z pulpetami z doradymateriały promocyjne

Zupa jesienna z dynią, jarmużem i mlekiem kokosowym z pulpetami z dorady

  • trzy dorady
  • dynia hokkaido
  • dwie marchewki
  • seler
  • pietruszka
  • pięć liści laurowych
  • ziele angielskie
  • 200 g jarmużu toskańskiego
  • litr mleka kokosowego
  • imbir
  • 100 g koperku
  • dwie cebule białe
  • łyżka mąki pszennej
  • dwa ząbki czosnku

Jak przygotować zupę jesienną z dynią, jarmużem i mlekiem kokosowym z pulpetami z dorady?

Filety z pstrąga z sosem grzybowym podane z czipsami z topinamburu i buraka

Aby uzyskać idealnie chrupiące czipsy, najlepiej skorzystać z funkcji Air Fry, którą posiadają piekarniki Bosch
Aby uzyskać idealnie chrupiące czipsy, najlepiej skorzystać z funkcji Air Fry, którą posiadają piekarniki Boschmateriały promocyjne
  • cztery filety z pstrąga
  • 100 g natki pietruszki
  • ½ kg topinamburu
  • ½ kg buraków
  • 300 g borowików
  • trzy szalotki
  • trzy łyżki jasnego sosu sojowego
  • 300 ml śmietanki 30 proc.
  • 300 g szpinaku
  • cebula biała 

Jak przygotować filety z pstrąga z sosem grzybowym podane z czipsami z topinamburu i buraka?

Propozycja Martina Gimeneza Castro na wykwintną kolację przy świecachmateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?