Propozycja Jurka Sobieniaka na chłodne wieczory: zupa grzybowa z lanymi kluskami

Płatna współpraca

Zupa grzybowa z lanymi kluskami to idealne danie na zimowe dni, gdy potrzebujemy rozgrzewającego posiłku
Zupa grzybowa z lanymi kluskami to idealne danie na zimowe dni, gdy potrzebujemy rozgrzewającego posiłkumateriały promocyjne
  • 400 g krojonych podgrzybków
  • 200 g cebuli
  • 50 g masła ekstra od OSM Łowicz
  • 100 ml sosu sojowego jasnego
  • 50 g pasty miso jasnej
  • 4 l wody
  • 250 g mascarpone od OSM Łowicz
  • pęczek szczypiorku
  • 6 jajek
  • 12-14 łyżek mąki
  • 1/2 łyżeczki soli
  • Szczypta kurkumy
  • jednorazowy rękaw cukierniczy

Jak przygotować zupę grzybową z lanymi kluskami?

Propozycja Jurka Sobieniaka na chłodne wieczory: zupa grzybowa z lanymi kluskamimateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?