Propozycja Ewy Olejniczak na elegancką kolację: zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamelowym

Płatna współpraca

Zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamel zachwyci wegetarian i miłośników kuchni włoskiej
Zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamel zachwyci wegetarian i miłośników kuchni włoskiejmateriały promocyjne
Propozycja Ewy Olejniczak na elegancką kolację: zapiekane cannelloni faszerowane szpinakiem z sosem beszamelowymmateriały promocyjne
  • Makaron cannelloni (200 g)
  • Szpinak mrożony - całe liście (300 g)
  • Czosnek - dwa ząbki
  • Masło ekstra od OSM Łowicz, bez laktozy (60 g + 50g)
  • Mąka (60 g)
  • Mleko UHT od OSM Łowicz bez laktozy 3,2 %. (700 ml)
  • Ser Gouda od OSM Łowicz w porcji (250 g)
  • Gałka muszkatołowa
  • Sól himalajska
  • Pieprz świeżo mielony
  • Rękaw cukierniczy jednorazowy
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?