Polskie restauracje wyróżnione przez Przewodnik Michelin

Materiał promocyjny

Polska kuchnia – nowoczesna, ale zakorzeniona w tradycji – coraz śmielej przyciąga uwagę świata
Polska kuchnia – nowoczesna, ale zakorzeniona w tradycji – coraz śmielej przyciąga uwagę światamateriały promocyjne

Przewodnik Michelin - co naprawdę oznacza wyróżnienie?

Polskie restauracje wyróżnione przez Przewodnik Michelinmateriały promocyjne

NUTA - gwiazdka Michelin w Warszawie

Cucina - Bogumił Przybylak i polskie produkty w roli głównej

Tarta czekoladowa, wiśnie na ciepło, chałwa, lody śmietankowe

  • 1 śmietanka 30%,
  • 315 g masła,
  • 100 g kakao,
  • 100 g czekolady 55%,
  • 100 g czekolady 34%,
  • 120 g żółtka,
  • 200 g cukru pudru,
  • 1 opakowanie kruchych ciastek,
  • 100 g mrożonych wiśni bez pestek,
  • 40 g cukru kryształ,
  • 10 g skrobi ziemniaczanej,
  • lody śmietankowe,
  • włosy z chałwy pistacjowej do dekoracji.
Przewodnik Michelin od ponad stu lat wyznacza kulinarne trendy i nagradza najbardziej utalentowanychmateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?