Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechami

Artykuł sponsorowany

Lekki, elegancki deser, który łączy chrupkość, kremowość i aromaty jesieni
Lekki, elegancki deser, który łączy chrupkość, kremowość i aromaty jesienimateriały promocyjne

Przepis na mini pavlove z karmelizowanymi jabłkami i orzechami laskowymi

  • 210 g białek (ok. 6 jaj)
  • 300 g drobnego cukru
  • 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 3 jabłka
  • 1 łyżeczka masła OSM Łowicz
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 350 g mascarpone OSM Łowicz
  • 350 g śmietanki 36% OSM Łowicz
  • 4 łyżeczki cukru pudru
  • 100 g orzechów laskowych
Mini bezy z karmelizowanymi jabłkami i orzechamimateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?