Jesienny deser twarogowy z prażonymi jabłkami i orzechami

Materiał promocyjny

Ten deser to kwintesencja jesiennego comfort food
Ten deser to kwintesencja jesiennego comfort foodmateriały promocyjne
Jesienny deser twarogowy z prażonymi jabłkami i orzechamimateriały promocyjne

Jak przygotować jesienny deser twarogowy?

  • 250 g twarogu półtłustego Klinek od OSM Łowicz
  • 150 g gęstego jogurtu naturalnego typu greckiego od OSM Łowicz
  • 2 łyżki miodu lub cukru pudru
  • 1 opakowanie cukru wanilinowego
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 2 duże jabłka (najlepiej szara reneta)
  • 1 łyżka masła ekstra 82% od OSM Łowicz
  • 1 łyżeczka cukru trzcinowego
  • ½ łyżeczki cynamonu
  • garść orzechów włoskich
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?