Crostini, czyli włoskie grzanki z kremowym mascarpone, brzoskwinią i świeżą bazylią według Jurka Sobieniaka

Płatna współpraca

Słowo crostini pochodzi od włoskiego crosta – czyli „skórka” lub „chrupiąca skorupka”
Słowo crostini pochodzi od włoskiego crosta – czyli „skórka” lub „chrupiąca skorupka”materiały promocyjne
  • 2 ciabatty
  • 200 g serka mascarpone OSM Łowicz
  • 2 brzoskwinie (świeże lub z puszki, odsączone)
  • sok z 1 cytryny
  • garść liści świeżej bazylii
  • oliwa z oliwek
  • sól i świeżo mielony pieprz do smaku
Crostini, czyli włoskie grzanki z kremowym mascarpone, brzoskwinią i świeżą bazylią według Jurka Sobieniakamateriały promocyjne
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?