Carbonara z serem dojrzewającym 12 miesięcy z konfitowanym filetem z jesiotra

Materiał promocyjny

Carbonara z serem dojrzewającym 12 miesięcy z konfitowanym filetem z jesiotra
Carbonara z serem dojrzewającym 12 miesięcy z konfitowanym filetem z jesiotramateriały promocyjne

Innowacyjne podejście do klasycznego dania

Carbonara z serem dojrzewającym 12 miesięcy z konfitowanym filetem z jesiotramateriały promocyjne
  • 200 g makaronu linguini
  • 100 g sera Dziugas dojrzewającego 12 miesięcy
  • 4 żółtka
  • 300 g fileta z jesiotra
  • 200 g borowików
  • 100 ml oliwy extra virgin
  • 2 l oleju rzepakowego
  • 1 pęczek rozmarynu
  • 1 główka czosnku
  • ¼ łyżeczki czarnego pieprzu mielonego
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?