Biała kiełbasa z emulsją chrzanową i francuskimi ziemniakami – spotkanie tradycji z nowoczesnością

Płatna współpraca

Kiedy emulsja będzie gotowa, dodajemy pokrojoną kiełbasę i jajka
Kiedy emulsja będzie gotowa, dodajemy pokrojoną kiełbasę i jajkamateriały promocyjne
Biała kiełbasa z emulsją chrzanową i francuskimi ziemniakami – spotkanie tradycji z nowoczesnościąmateriały promocyjne

Biała kiełbasa z emulsją chrzanową i francuskimi ziemniakami

  • 600 g białej kiełbasy rzemieślniczej
  • ok. 150 g chrzanu ze słoika (lub świeżo startego)
  • 800 ml śmietany 30%
  • 10 sztuk młodych ziemniaków lub ziemniaków francuskich
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • miód - do smaku
  • świeży koperek - do smaku
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa, liść laurowy, ziele angielskie - do smaku
  • mikroliście i kwiaty jadalne - do dekoracji 
materiały promocyjne
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?